ARKADASLAR ONCELIKLE HEPINIZE MERHABALAR .. BENDEKI INSPIRON 4400 U ARTIK BIRAKIP YENI BIR SES SISTEMI ALMAK ISTIYORUM BUTCEM 750 CIVARI ARASTIRMALARIMA GORE G500 VE Z5500 VAR AMA SIZLERDEN DE BIR BILGI ALMAK ISTIYORUM EN IYI OLUCAK SEKILDE BIR SES SISTEMI ISTIYORUM .. SES ACMAM COK COK SORUN DEGIL AMA NETLIK COK ONEMLI SESIN NETLIGI BENIM ACIMDAN COK ONEMLIDIR DIKKAT ETTIGIM KONU BUDUR ..SESIN BOZULMAMASI DA ONEMLI IKINCI KONU OLARAK...
KULLANDIGIM SES KARTI CREATİVE EXTREME NOTEBOOK 7+1 SES KARTIDIR COK MEMNUNUM BUNA DA YAKISIR BIR SES SISTEMI ISTIYORUM SIMDIDEN COK TESEKKURLER....
İki sistem arasında z5500 daha makul görünüyor sonuçta dijital dekoderli bir sistem g500 pek şansı kalmıyor açıkçası özellikle film ve oyun için z5500 daha makul müzikal anlamda g500 göreceli olarak bir adım önde olabilir.
Dekoder farkıyla Z5500, tabii yine de setleri dinlemeye çalışın.
o fiyata z-5500 den başkası yalan olur...
Z5500 daha iyi bir tercih olacaktır,dinleme imkanınız varsa dinlemeden almayın.
4400 den logitech e geçerseniz pişman olursunuz bence, dinlemeden almayın sakın.
Netlik önemli ise z5500 almayın onkyonun giriş seviyesi sistemleri aktif sub ve z5500 e göre çok daha kaliteli uyduları ile çok daha performanslıdır.ht5100 tavsiyedir.
aynı kartı ve aynı z5500 kullanıyorum,bır evde kullanılabılecek en guzel ses sıstemıdır,ayrıca ben kısık sesde kalıte sevdıgım ıcın bunu tercıh ettım,alırken son ses denetmısdım hıc bozulmamısdı,ve kısık sesdekı o kalıte mest ettı benı,suan cok memnunum tavsıyem z5500.
ses netliği için ikiside tercih edilmemeli, ikisi de birbirinden boğuk bulabiliyorsanız megaworks alın ikinci el
decoder ihtiyacınız olacaksa o zaman z5500 alınabilir
yorumlarınız ıcın cok tesekkurler cok profsıonal bısey dusunmuyorum acıkcası bılmedıgım ugrasmak ıstemıyorum ... gıgaworks nasıl 7+1 bıraz daha pahalı ancak bımeks de buldum 800 cıvarına oyuzden soruyorum...stokta yok ancak suan ıcın geldıgınde de aynı fıyat olursa onu dusunuyorum ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme