Şimdi Ara

ses sistemi düzmek için en kaliteli parçalar hangileri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kendim ev için ses sistemi düzmeyi düşünüyorum fakat ne yapsam hangi parçaları alsam hangisi daha iyi bilemiyorum benim için önemli olan sesin doyuruculuğu temizliği gerçeğe yakınlığı kaliteli inleticek bir bassı önemli ses kulağa değilde beynine beynine işlemeli tek geçerim kardeş amfiyi bundan hoparlörleri bundan wooferi bundan al diyebilecek arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum maddiyato kadarda önemli değil....

• quote:

Orijinalden alıntı: mudo05

Arkadaşlar merhaba kendim ev için ses sistemi düzmeyi düşünüyorum fakat ne yapsam hangi parçaları alsam hangisi daha iyi bilemiyorum benim için önemli olan sesin doyuruculuğu temizliği gerçeğe yakınlığı kaliteli inleticek bir bassı önemli ses kulağa değilde beynine beynine işlemeli tek geçerim kardeş amfiyi bundan hoparlörleri bundan wooferi bundan al diyebilecek arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum maddiyato kadarda önemli değil....

Maddiyat onemli degilse Wilson audio markasının ürünlerini alın anfi olarakta karan alın birde mbl cd player alın aşağı yukarı giriş seviye cihazlarını alsanız 45000 dolar tutar. Cok keyifle dinlersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar merhaba kendim ev için ses sistemi düzmeyi düşünüyorum fakat ne yapsam hangi parçaları alsam hangisi daha iyi bilemiyorum benim için önemli olan sesin doyuruculuğu temizliği gerçeğe yakınlığı kaliteli inleticek bir bassı önemli ses kulağa değilde beynine beynine işlemeli tek geçerim kardeş amfiyi bundan hoparlörleri bundan wooferi bundan al diyebilecek arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum maddiyato kadarda önemli değil....

Yada asr emiter 2 anfi alın marantZ cd player birde dynaudio set alın aşağı yukarı 70000 Euro. Bakın keyfinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Yada asr emiter 2 anfi alın marantZ cd player birde dynaudio set alın aşağı yukarı 70000 Euro. Bakın keyfinize

bu aktif subwoofer sadece araba için mi kafam karıştı yani ewde kullanılabilir mi acab ?

http://www.hepsiburada.com/liste/genelec-7071a-active-subwoofer/productDetails.aspx?productId=musiccompel59&categoryId=404124&SKU=MUSICCOMPEL59&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_start_index%3d20%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dmusiccompel59%26fh_lister_pos%3d21%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dkule%255cu0020hoparl%255cu00f6r%26fh_refview%3dsearch

• Sanırım bu islerde cok yenisiniz. Bu sekilde tavsiye istemek cok yanıltıcı olur. Bir suru kriter var cunku. Bu kriterlerin yanında butcede onemli.

Verdiginiz linkteki sub unitesi ne ev nede oto icindir. Pro sınıfında kullanılan bir urundur. Siz hifi sınıf urunlere bakacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 7 Aralık 2012; 16:31:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.