arkadaslar ben kararsiz kaldim arabami yeni aldim 2002 bmw m3 ses sistemi benim icin olmazsa olmazlardan a dan z ye süper bi ses sistemi kurmak istiyorum neleri önerirsiniz..?
quote:
Orijinalden alıntı: easy_26
arkadaslar ben kararsiz kaldim arabami yeni aldim 2002 bmw m3 ses sistemi benim icin olmazsa olmazlardan a dan z ye süper bi ses sistemi kurmak istiyorum neleri önerirsiniz..?
bütçen nedir arabadaki hoparlörler ön arka ve ön arka kapılar kaç cm tam olarak bilgi verebilirsen yarın sabah sana iyi bir sistem çıkartabilirim
ön kapilar 20 cm olmasi lazim arasi arka kapilarda yok onun yerine arka koltuklarin altinda 30-35 cm arasi büyük hoparlör yuvasi var arka camda ayni ön kapi ayna kenarlarinda tvt yuvalari var bagaj hacmi baya bi genis fiyatlari sorun degil benim icin sistemlerin
m3 2002
önce aracın hoparlör yuvalarını ve ebatlarını ögren .. ön kapılar 20 cm degildir
özel üst sınıf ses sistemi yoksa, yada daha önceden bir işlem yoksa muhtemelen
1 tweeter, kapıda 10 cm midrange, koltuk altlarında 16 ya da 20 cm woofer olması lazım
3 yollu önde hoparlör sistemi .. koltuk altı 16 cm dir .
arkadaşın aracta şöyle bir sistem yapılmıştı.
jbl in 3 yollu mid sistemi koltuk altı ve kapılara ... arkaya 16 cm mid 1 adet 38 cm subwoofer 2 anfi ....
istanbuldamısın bilmiyorum ama
helix marka 5 kanal sıfır anfi mevcut elimde .. kutulu ( bu işi yapmıyorum ticari olarak montaj ve satış anfi arkadaşımın secenek olarak düşünebilirsin)