Şimdi Ara

Ses Sistemi Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Çok Kararsızım Yardım Ederseniz Sevinirim

Pioneer vea jbl marka 1000w vea 1400w vs bir sub cift babin Hangisini Alamaliyim?

Ovel Höpörlör Jbl mi Pioneer Mi Ve Kaç Adet. Güzel Bir Ses Almak iSdiyorum

Mid Takımı Hakkında Pek Bilgim YOk Aydınlatırsanız Sevinirim

Anfi Markasında waltt inde vs hic bir bilgim yok 2 anfi Almak isdiyorum birisi sub a digeri kolonlara Marka Olarak Ne Tavsiye Edersiniz
    kolonların anfisi 250-500tl Bütce mono Anfi 200-300 tl Lütfen Yardım Edin pek bilgim yok :( bu tür konularda

• Hocam toplam bütçeniz nedir ?

Subwoofer jbl gt5-12 düşünebilirsiniz tonlaması gayet iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pioneer ts w310 tek bobin bass var bende 1 cift pioneer ts s20 tweeter 1 cift de pioneer ts 6975s oval var ses cok net ve temiz tavsiye ederim

• Anfi konusunda yardimlarinizi bekliyorum

• Butceniz nedir amfi konusunda ve amfiye hangi model ve marka baglamak istediginizi yazarsaniz daha ii olur

• Benim fikrimi soracak olursaniz sistemi eger evde kullanacaksaniz 1000w pioneer champion serisi bass yeterli olur bendede aynisi var fazla acamiorum coaxial olarak 6*9 derim pioneer 6975s guzel bir hoparlordur bi takim da pioneer ts s20 tweeter tadindan yenmez kullandigim icin biliorum temiz sesleri var yinede sana kalmis amfi konusuna gelince stereo+mono amfi maaliyetli olur butcen yetiorsa bu sekilde daha ii olur yok ikisini alamam dersen 5 kanal amfi alman lazim oda yaklasik 250 300 den baslio tercih senin ama bana sorarsan bass icin mono amfi bende yeni amfi aldim pioneeer gm6500f stereo 760w 300 lira verdim idareten bende mono amfi alana kadar bunla idare edecem artik

• ükariya anfi için bütcemi yazmişdım zaten mono+streo isdiyorum 2 anfi yani
    ve ev için deil oto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carus -- 21 Kasım 2013; 11:38:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Driverim hakkında Yardım!
    12 yıl önce açıldı
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Subda Pioneer De Karar Kırdım 1400w Bu Sub icin İdeal bir mono anfi önerisi bekliyorumsizden

birde dedigim gibi normel anfi 4 ovel bağlamak isdiyorum
  • Bende senin gibi ne alacagımı bilmiyorum neden pioneerda karar kıldın banada anlatırmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbcandas

Bende senin gibi ne alacagımı bilmiyorum neden pioneerda karar kıldın banada anlatırmısın ?

arkadaşımın arabasında Pioneer TS-W 310 D4 1400 Watt 400 RMS Subwoofer bu model var sesi çok hoşuma gitti gerçekden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carus

quote:

Orijinalden alıntı: mbcandas

Bende senin gibi ne alacagımı bilmiyorum neden pioneerda karar kıldın banada anlatırmısın ?

arkadaşımın arabasında Pioneer TS-W 310 D4 1400 Watt 400 RMS Subwoofer bu model var sesi çok hoşuma gitti gerçekden :)

bende jbl ve pioneer arasında kaldım bu konudan inceleyebilirsin sence hangisini almalıyım ?

http://forum.donanimhaber.com/m_84210796/tm.htm
  • arkadaşlar bu anfi:http://www.atakantuning.com/M-Acoustic-MSX-20001-Mono-Amfi,PR-243.html
    vea bu anfi:http://www.atakantuning.com/Pioneer-GM-D-9601-Mono-Subwoofer-Amfisi-2400-Watt,PR-572.html
    iki adethttp://www.atakantuning.com/Pioneer-TS-W-310-1000-Watt-300-RMS-Subwoofer,PR-491.html kaldırırmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carus -- 21 Kasım 2013; 15:41:57 >
  • M 2000.1d 2 sini rahat rahat çalıştırır tam güçte

• quote:

Arkadaşlar Çok Kararsızım Yardım Ederseniz Sevinirim

Pioneer vea jbl marka 1000w vea 1400w vs bir sub cift babin Hangisini Alamaliyim?

Ovel Höpörlör Jbl mi Pioneer Mi Ve Kaç Adet. Güzel Bir Ses Almak iSdiyorum

Mid Takımı Hakkında Pek Bilgim YOk Aydınlatırsanız Sevinirim

Anfi Markasında waltt inde vs hic bir bilgim yok 2 anfi Almak isdiyorum birisi sub a digeri kolonlara Marka Olarak Ne Tavsiye Edersiniz
    kolonların anfisi 250-500tl Bütce mono Anfi 200-300 tl Lütfen Yardım Edin pek bilgim yok :( bu tür konularda

infinity reference 1260 watt sub.
    alpıne spg69c3 oval- yanına birde pıoneer tss20 alsan çok güzel olur.
    mono anfi soundmagus dk600
    sterio anfi cadence xa125.4 yeterli olur
    güzel bi sistem olur

• Furkan1461 F kullanıcısına yanıt
    hocam

infinity reference 1260 watt sub yerine pionerr 1400 waat almak isdiyorum 2 adette alabilirim tam belli degil ama pionere göre bir anfi tavsiye edersen

ovel de 4 adet kovmak isdiyorum

4 oveli beslicek anfi?
  • quote:

hocam

infinity reference 1260 watt sub yerine pionerr 1400 waat almak isdiyorum 2 adette alabilirim tam belli degil ama pionere göre bir anfi tavsiye edersen

4 oveli beslicek anfi?

cadence xa125.4 besler.
    aslında jbl gto 1004 bulabilirsen çok çok iyi olur..

2 adet pıoneer yerine 1 adet cvx al bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan1461

quote:

hocam

4 oveli beslicek anfi?

cadence xa125.4 besler.
    aslında jbl gto 1004 bulabilirsen çok çok iyi olur..

2 adet pıoneer yerine 1 adet cvx al bence :)

Hocam Pioneeri bir adette alabilirim orada tam karar kılmadım cvx biraz bütcemi aşıyor :(

birde senin bu cadence yi piyasada bulamadim :D ne sahibindende var ne başka sitelerde :D
  • birde hocam benim takcagim ovellerin tanesi 500 600 waat o anfiler nasil beslicek pek anlamadigim icin soruyorum :) 4tane ovel takicam cünkü
  • quote:

birde hocam benim takcagim ovellerin tanesi 500 600 waat o anfiler nasil beslicek pek anlamadigim icin soruyorum :) 4tane ovel takicam cünkü

wattları önemli değil rms leri önemli.
    jbl gto 1004 tam besler bulabilirsen onu al.
    ama cadence'de işini görür.
    veya xetec 90.4 de olur.
  • 1400 luk 2 adet bass arabaya fazla bence sez rahatsiz eder 1 adet yeterli olacaktir ovalde pioneer diyorum ben midleri de dinledim oval kadar guzel calmio benim dusuncem 2 takim oval icin cadence xa 125 cadence xetec 90.4 pioneer gm6500 watt larina takilma onlar peak degerleri rms onemli olan

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.