Merhaba arkadaşlar,PS4'ü projeksiyon cihazı ile kullanmayı düşünüyorum.Ancak ses sistemine de ihtiyacım var.Ekonomik ses sistemi önerisi olan var mı?Ayrıca ses sistemini PS4'e mi yoksa projeksiyon cihazına mı bağlamalıyım?Herhangi bir aparat gerekli mi?Yardımcı olursanız sevinirim.
optik veya hdmi "girişli" 5.1 blueray playerlar var ikinci el çok uyguna sahibinden.com ve letgo böyle ürünlerle dolu. 300-1000tl aralığında böyle bir set alırsanız gerçek çevresel 5.1 keyfine varabilirsiniz.
b¤cekB
kullanıcısına yanıt
Önerdiğiniz bir model var mı ?
AP Shaco PentakillA
kullanıcısına yanıt
Satıcılar genelde model yazmıyorlar Sony - samsung - LG markaların, bluray oynatıcısı olan ses sestemlerine bak sahibinden.com adresinde
AP Shaco PentakillA
kullanıcısına yanıt
maalesef ikinci el ilanlarda marka model önermeyi çok mümkün görmüyorum kafasına göre fiyatlarla, değişik aciliyetle sattığı için insanlar en iyi fırsatın nereden geleceği belli olmuyor. birde yaşanılan yere göre ilanların değişmesi söz konusu. ben genelde yaşadığım ilçe ve yakındaki bir kaç ilçeyi seçip düşükten yükseğe sırala dedikten sonra içime sinen model çıkana kadar sayfa sayfa geziyorum.
önceliklerim: TV ile kullanılacaksa aynı marka olması, 5.1 olması, optik ve/veya hdmi giriş desteği olması, çalışır durumda kumandasının olması.