Şimdi Ara

Ses sistemi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu 3 sistem arasında kaldım kullanan arkadslar bana hangisini önerir.
    Trust 17963 tytan 2+1
    PHILIPS SPA5300 2+1
    Edifier M3200 2+1

• charmap kullanıcısına yanıt
    3 ünüde dinlemedim ama logitech 200 öneririm f/p canavarı. kendimde kolay kolay sistem beğenmem. hi-end kullanıcı sı olarak size diyorum . ses sitemi almadan önce kesinlikle %1000000 dinleyerek alın bu altın kuraldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

3 ünüde dinlemedim ama logitech 200 öneririm f/p canavarı. kendimde kolay kolay sistem beğenmem. hi-end kullanıcı sı olarak size diyorum . ses sitemi almadan önce kesinlikle %1000000 dinleyerek alın bu altın kuraldır.

elazığda ogrenci olunca buranın sartlarından oyle pek imkan olmuyor gidip test etmek konusunda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: charmap

quote:

elazığda ogrenci olunca buranın sartlarından oyle pek imkan olmuyor gidip test etmek konusunda :D

sende haklısın kardeşim. ikinciel z623 önerebilirim sadece. microlab fc362 almıştım vatandan onu hemen geri verdim z623 aldım . microlabı tavsiye etmem. z623 ikinciel bulabilir ve bütçe uygun olursa al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: charmap

quote:

sende haklısın kardeşim. ikinciel z623 önerebilirim sadece. microlab fc362 almıştım vatandan onu hemen geri verdim z623 aldım . microlabı tavsiye etmem. z623 ikinciel bulabilir ve bütçe uygun olursa al.

dediğin ürüne baktımda kardesm o beni fazlasıyla asıyor 200 tl verebilirm max :)

• Herhangi birini aldınızmı bilmiyorum,,sadece deneyimlerimden yola cıkarak kesınlıkle edifier 3200 tavsıye edıyorum ki suanda onu kullanıyorum sesi acamıyorum bas tiz fazlaca tatminkar,,philipsin o modelinide kullandım kıyas kabul etmez belli sureden sonra cızırtılar baslıyor phılıpste ama trust hıc kullanmadım belırteyım,,şimdiden hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

Herhangi birini aldınızmı bilmiyorum,,sadece deneyimlerimden yola cıkarak kesınlıkle edifier 3200 tavsıye edıyorum ki suanda onu kullanıyorum sesi acamıyorum bas tiz fazlaca tatminkar,,philipsin o modelinide kullandım kıyas kabul etmez belli sureden sonra cızırtılar baslıyor phılıpste ama trust hıc kullanmadım belırteyım,,şimdiden hayırlısı olsun

bende 3200 almayı dusunyordum kardesım zaten peki bunu alabileceğim güvenilir bir site biliyormusun vatanda teknosada vs. ürün stoklarda yokta ondan soruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    8 ay önce açıldı
    Ses sistemi onerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • charmap kullanıcısına yanıt
    Malesef o konuda hiçbirbilgim yok,ben gittigidiyordan almıştım istersen oraya bir gözat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.