Şimdi Ara

SES sistemi önerisi, astra sedan araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba ses sisteminde usta abiler. astra sedan aracıma ses sistemi yapmak istiyorum maksimum bütçem 400 TL en fazla 50-60 tl daha arttırabilirim.
    aracımda orjinal teyp kalsın istiyorum. sağ ve sol kapıya 2 tane hoparler artık kicker mı midd mi ne diyosunuz adına bilmiyorum. bagajada güzel bi subwoofer atmak istiyorum. ve tabiki bu üçünü besleyecek bi amfi de lazım.
    her telden müzik dinlerim ama genelde bass ı severim. lütfen önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukalla -- 29 Aralık 2011; 2:37:36 >

• Bu söylediklerinizin aynısını yaklaşık iki sene önce ben yaptırmıştım aynı araca, paket sistemler vardı ben o zaman 500 lira vermiştim, sierra mid,sub ve anfi, profesyonel ses sistemi olmaz tabi ama bu paraya gayet tatmin edici ve zevk alabileceğiniz ses alabilirsiniz...
  • teşekkürler bilgilendirdiğiniz için bende astra sedana ses sistemi yapmış birini arıyordum şükür bi yorum alabildim.
  • Ses sistemleri ile pek alakam yok ama,bildiğim kadarı ile sadan araçlarda bagaj dışarıda kaldığından kutu bass pek performans vermiyor.Bunu göz önüne alarak kapılara component takılıp,anfi ile beslenirse yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
  • Yoo aksine gayet guzel ses aliniyor hemde hb araclardaki gibi bagajda yer problemi olmuyor.
    astra sedandaki tek problem anfinin takilacagi yer, bende kol dayamanin arkasindan bagaja ulasilan bolme iptal oldu en uygun orayi bulduk. ama kucuk boyutlu bir anfi bu problemi ortadan kaldirir.
    eger muzik dinlemeyi seviyorsaniz arabaya yapilacak ilk harcama ses sistemi olmalidir...
  • bende pioneer 7200 ub teyp
    önlerde alpine 200w
    arkada jbl 200w
    xetec 200,4 anfi
    alpine 400w kutu subwoofer var

inanılmaz net ve güzel bir ses alıyorum bu parçaları tavsiye ederim. bana total masrafı 1000 tl civarında oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.