Şimdi Ara

Ses Sistemi Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

woofer konusunda 1000 wattlik kicker mi ? yoksa
    1400 wattlik pioneermi?
    isteğim güçlü bass sesi daha cok hoşuma gidiyor çünkü..

ek olarak amfi buna gore nasil olmali neye gore amfi almaliyim ? konulara bakiyorum ama kafam karişiyor :)

bi yardim edin benim gibi tesisat garibanina abilerim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütçe ne kadar? diğer ekipmanlar nedir?
    Kicker ın 1000 liği 4 tane pionner a eşittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byiqqo61

merhabalar sorum şu :)

woofer konusunda 1000 wattlik kicker mi ? yoksa
    1400 wattlik pioneermi?
    isteğim güçlü bass sesi daha cok hoşuma gidiyor çünkü..

ek olarak amfi buna gore nasil olmali neye gore amfi almaliyim ? konulara bakiyorum ama kafam karişiyor :)

bi yardim edin benim gibi tesisat garibanina abilerim :)

trabzondan mısın?

kıcker almanı öneririm. söyledigin model kıcker cvr heralde 1000 watt diye biliyorum.
    buna cadence csa 1300.1 yeterli fakat ilerde bassları çiftlerim dersen cadence csa 1900.1 almanı onerırım
  • evet Trabzondanim

butce olarak 900 tl ye kadar mumkun
    basslari ciftlemiyecem tek bas kullanacam ama kickerin 1000 wattlik basina nasil hoparlor alcam falan hicbirsey bilmiyorum

• quote:

evet Trabzondanim

butce olarak 900 tl ye kadar mumkun
    basslari ciftlemiyecem tek bas kullanacam ama kickerin 1000 wattlik basina nasil hoparlor alcam falan hicbirsey bilmiyorum

kıcker cvr 38 cm al
    anfi olarak cadence 1300.1
    normal kolon alcaksan bütçeni aşcaksın biraz
    900liraya şunları alabilirsin
    pıoneer 1400watt - soundmagus dk600(cadence 650.1 de olur) - xetec 90.4 birde oval olarak pıoneer 6975v2 alabilirsin
  • www.facebook.com/EKOLAYZIRCI
    videolara bi bak istersen böyle bişiy düşünürmüsün?
  • Furkan1461 F kullanıcısına yanıt
    gülü seven dikenine katlanicak artik :) yapcak bisey yok sinirlari zorlayacaz kickerle beraber onlarida almam lazim :) abi can sen bana kickera uyan normal yollu bi hoparlor soyle :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gülü seven dikenine katlanicak artik :) yapcak bisey yok sinirlari zorlayacaz kickerle beraber onlarida almam lazim :) abi can sen bana kickera uyan normal yollu bi hoparlor soyle :)

jbl gto938 olabilir alpıne spg69c3 olabilir pıoneer 6995 - 6975v2 olabilir...
    bunlardan hangisi daha ucuza gelirse al ama 6975v2 daha iyi
  • yardimlarin icin saol :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

bütçe ne kadar? diğer ekipmanlar nedir?

hocam iyi niyetli olarak tavsiye de bulnuyorsun ama lutfen arkadaslari yanlis bilgilendirip , zaten karisik olan kafalari dahada karistirma , kickerin 1000 ligi ile pionun 1000 ligi ayni siddette ses gucu verir sadece karekteristik olarak farklar cikar ortaya biri cok sert calar digeri daha yumusak gibi... yani kickerin 1000 ligi 4 tane pio etmez ...

• quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

quote:

hocam iyi niyetli olarak tavsiye de bulnuyorsun ama lutfen arkadaslari yanlis bilgilendirip , zaten karisik olan kafalari dahada karistirma , kickerin 1000 ligi ile pionun 1000 ligi ayni siddette ses gucu verir sadece karekteristik olarak farklar cikar ortaya biri cok sert calar digeri daha yumusak gibi... yani kickerin 1000 ligi 4 tane pio etmez ...

Bir Kicker cvx 1000 rms ile pionner ts-w310 aynı mı çalar hocam. fiyatlarını göz önüne alırsak 1 tane cvx fiyatına 4.5 tane ts-w310 alınır. bu fiyat farkıyal aynı çalarsa kicker para vermek enayilik olur.

• 1000 rms ve 400 rms yi karsilastiriyorsun dikkatini cekerim , parasi olan hosuna giden urunu alir ama ben olsam sub icin o kadar para vermem...fiyat olarak bakarsan 500-600 tl ye 1000 rms almak var birde 130 tlye 400 rms almak var , 2 adet pio ile neredeyse 1000 rms guc alirsin uygun bir amfi ile ve bunu kickerin yari parasina mal edersin ...tercih meselesi ben konuya bu acidan bakiyorum ...fiyat performans ...butcesi yuksek olan arkadaslar tabikide kicker tercih edebilir...saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascall35 -- 1 Aralık 2013; 0:11:58 >
  • Yapma hocam kicker ile pionner ın baslarını birbirinle karşılaştırma.. Gerçek 400 rms veren bir bass şuan 300 350 liradan aşşağı bulunmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

quote:

Bir Kicker cvx 1000 rms ile pionner ts-w310 aynı mı çalar hocam. fiyatlarını göz önüne alırsak 1 tane cvx fiyatına 4.5 tane ts-w310 alınır. bu fiyat farkıyal aynı çalarsa kicker para vermek enayilik olur.

• TON VE ŞİDDET KICKER CVX 15 PORT LU KABİNDE
  • Pionner a biraz gain verince bass sesi boğuk bir sese dönüyor. tonlama 0 zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyundai Motor Company -- 2 Aralık 2013; 0:28:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.