Şimdi Ara

Ses sistemi sorunu acil yardım ss li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Fişe falan takılmıyor yani! Eğer sağdece kabin ve rca kablosu varsa anfi gerektirir.
    Fazla güçlü değilse anfinin bir çıkışındaki hoparloru söküp deniyebilirsiniz..

Hocam wooferin kendisi ve sadece rca kablosu olmazsa çok önemli değil allah senden razı olsun öyle bir ses veriyor ki hiç beklemezdim böyle bir performans benim x530 dan bile çok veriyor sesi
  • Bu bağladığın hoparlorlerin gövdesi (kendi anfisi) ne oldu ?
  • quote:

Bu bağladığın hoparlorlerin gövdesi (kendi anfisi) ne oldu ?

Benim yeğen bu ses sistemini amca oğlundan yani amcamın oğlundan aldı alırken amca oğlu dvd yi vermemiş bunlar dvd de çalışıyormuş
  • Tmm,, sağolsun onada tşkrler. Benim dayım ses ayarı kırıldı diye 400w seslendirme anfisive 38cm çapında hop, 1mx1m kabini (sağlam) eskiciye vermişti (2002).
  • quote:

Tmm,, sağolsun onada tşkrler. Benim dayım ses ayarı kırıldı diye 400w seslendirme anfisive 38cm çapında hop, 1mx1m kabini (sağlam) eskiciye vermişti (2002).

Ne diyorsun
  • quote:

Tmm,, sağolsun onada tşkrler. Benim dayım ses ayarı kırıldı diye 400w seslendirme anfisive 38cm çapında hop, 1mx1m kabini (sağlam) eskiciye vermişti (2002).

Halimize şükretmek lazım bunu çok güzel anlattın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

quote:

Ne diyorsun

Evet, Usta öyle işte; bir onu böyle içimde keşke derim yani gitti koca sistem, sağlık olsun..
    Birde birara eskiciden 2000 yıllarında pc lerin yanında sesdonanım kasası olurdu, eskicide o kasanın içinde 10kanal ekolayzır (cd rom gibi orjinal parça) bass ayarı 30hz 45hz 60hz ler vardı, bunu 1554 ile çalıştıracaktım kutu falan herşey hazır. Adaptör girişi vardı, eksi uç alttta kalmış bende eksi diye + uç bağlamışım gittiiii..
    Şimdi nerde öyle eko anfi falan, 3 tane otoekolayzır anfim var. Birisi ufak ama 35Hz ayarı var, dijital olan kocaman ekoya, 35Hz lik anfi ton farkı atıyor. 60Hz kesmiyor yani..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

quote:

Ne diyorsun

Evet, Usta öyle işte; bir onu böyle içimde keşke derim yani gitti koca sistem, sağlık olsun..
    Birde birara eskiciden 2000 yıllarında pc lerin yanında sesdonanım kasası olurdu, eskicide o kasanın içinde 10kanal ekolayzır (cd rom gibi orjinal parça) bass ayarı 30hz 45hz 60hz ler vardı, bunu 1554 ile çalıştıracaktım kutu falan herşey hazır. Adaptör girişi vardı, eksi uç alttta kalmış bende eksi diye + uç bağlamışım gittiiii..
    Şimdi nerde öyle eko anfi falan, 3 tane otoekolayzır anfim var. Birisi ufak ama 35Hz ayarı var, dijital olan kocaman ekoya, 35Hz lik anfi ton farkı atıyor. 60Hz kesmiyor yani..

Bende de stereo yu 4.1 olarak veren amfisiz pioneer eq var. sub crossover ayarı bir kenara 30 hz potunu açınca müthiş bir loudness etkisi yapıyor.

• Winamp medyaplayer destekli 4fronteq (dsp) programında sağdece 35Hz yi açıyordum yani ondan öncesi te-ne-ke diyorum (dinliyormuşum) bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

quote:

Bir sorun varmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

quote:

Bir sorun varmı ?

Yok hocam dayın öyle yapmış bizim yeğen iyi vermiş şükretmek lazım anlamında demiştim

• O konuda değil, verdiğim anfi konusunda..
  • quote:

O konuda değil, verdiğim anfi konusunda..

Yok hocam bir sorun allaha şükür allah senden razı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.