Şimdi Ara

ses sistemi tamiri yapan veya güvendiğiniz bir servis var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Creative sbs560 ses sistemim var ama yaklaşık 5 aydır seste hep bi cızırtı var. Ses çıkışından değil 2 farklı ses kartıyla denedim hep aynı. Başka bi prize taktım acaba şebeke kaynaklı bi cızırtı mı diye yok o da kâr etmedi. Sistem hemen hemen 3 yıllık ve garantisi bitmiş durumda. Benim bunu tamir ettirmem lazım. Aranızda bunu yapabilecek veya yapar dediğiniz kişiler varsa yardımcı olursanız sevinirim...

• Creative kadar rezil marka görmedim, adamakıllı yetkili servisi yok. benimkinin garantisi olmasına rağmen çok uğraştırdılar, bende en sonunda bir bilgisayarcıda yaptırdım. Eğer Ankara'da iseniz Maltepe'de Multimedya adında Creative'nin yetkili servisi varmış, isterseniz orayla irtibata geçin.
  • malesef Ankara'da değilim Konya'dayım ama kargo ile de olsa ses sistemimi tamir ettirme niyetim var...
  • subwooferın içindeki çıkış transistörü hasar görmüş olabilir yada opamplarda da sorun olabilir elektronikçiye göster derim
  • bundan anlayacak elektronikçi lazım işte bana
  • ankara ulus konya sokakda west sound (özmeta elektronik) var tek kelimeyle profesyoneller
    bide yurtses elektronik var ikiside çok profesyonel git derim ankaradaysan
    du cebimde kartı olcaktı numarasına bakim yada tarayıp yollıyım buraya
  • Ankarada banada lazım bu aralar ses sistemini prize taktığımda sürekli cızırtı sesi geliyor ve açmak istediğimde sigortasını attırıyor nereyi önerirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önce kargo gidiş geliş ve tamir masraflarını hesaplayıp öyle gönderin
    sonra sıfır fiyatına yakın gelmesin masrafı
  • babam yapiyor bu işleri ama konyadasın izmirde olsan yardımcı olurdum. sadece ses sistemi değil lcd monitör hardisk bir çok şeyin tamiride yapıyoruz saygılar..
  • kartları tarayıp koyduğumu sanıyorum :) kusura bakmayın

ses sistemi tamiri yapan veya güvendiğiniz bir servis var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

ankara ulus konya sokakda west sound (özmeta elektronik) var tek kelimeyle profesyoneller

bu yoruma güvenip West Sound (Özmeta) Elektronik e 2 tane Z-2300 götürmüştüm. birini yaptı 2 ayda. diğerini ise yapamadığı halde yaptığını söyleyip vermeye çalıştı. başta almadım olmamış diye. tamam tekrar bakıcam dedi. tekrar aldım ama bu seferde yapamamış. tabi sistemleri alana kadar çok zaman geçirdi. çıldırttı beni. sistemin biri için 2, biri için 3 ay bekletti. 250 tl ödemiştim 2 sistem için. paramla rezil oldum diyebilirim. hizmeti konusunda kesinlikle tavsiye etmiyorum, tamiratında da profesyonel ekipmanları bilmem ama ev tipi ses sistemleri için gram tavsiye etmiyorum. ben yandım siz yanmayın.

Not: yorum sahibi arkadaşa sitem ettiğim sanılmasın. belki o arkadaşın işi rast gitmiştir. benim yorumu yazma sebebim başkaları yanılmasın en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 25 Eylül 2014; 19:09:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

ankara ulus konya sokakda west sound (özmeta elektronik) var tek kelimeyle profesyoneller

bu yoruma güvenip West Sound (Özmeta) Elektronik e 2 tane Z-2300 götürmüştüm. birini yaptı 2 ayda. diğerini ise yapamadığı halde yaptığını söyleyip vermeye çalıştı. başta almadım olmamış diye. tamam tekrar bakıcam dedi. tekrar aldım ama bu seferde yapamamış. tabi sistemleri alana kadar çok zaman geçirdi. çıldırttı beni. sistemin biri için 2, biri için 3 ay bekletti. 250 tl ödemiştim 2 sistem için. paramla rezil oldum diyebilirim. hizmeti konusunda kesinlikle tavsiye etmiyorum, tamiratında da profesyonel ekipmanları bilmem ama ev tipi ses sistemleri için gram tavsiye etmiyorum. ben yandım siz yanmayın.

Not: yorum sahibi arkadaşa sitem ettiğim sanılmasın. belki o arkadaşın işi rast gitmiştir. benim yorumu yazma sebebim başkaları yanılmasın en azından.

Merhaba,

Hocam valla sizin adınıza üzüldüm çünkü bir nevi benim yüzümden olmuş gibi oldu :(

ben 2 adet amfi tamir ettirdim ikisini de şuan tıkır tıkır kullanıyorum hatta adam başkalarının bir yığın ücret cıkardığı trafo tamir işini nerdeyse yarı fiyatına yaptı saolsun. ben gittiğimden bu yana tam 5 sene geçmiş o yorumu yazdığımda tamir ettirmiştim üstüne birde 3-4 ay geçmişti. Acaba tamir eden kişi mi değişti yada ne biliyim aynı usta yaptıysa gerçekten çok şaşırdım

o kişileri de ben tanımam etmem 3 gün boyunca amfilerimi tamir ettirecek yer aradım en son ora denk geldi yaptırdım

• logitech z906 bir ürünüm vardı. yükesek voltajdan anfisi yandı başkent elktirik..hatasını kabul etti .. bana bir tamirciye götürüp arıza tespit tamir raporu getirmemi istediler..başkent eletirikten.. bende bende araştırdım ve bu forumdan west sound tavsiyesi üzerine , west sona telefon ettim.. cihazı getirin bir bakalım tamir ederiz dediler.... ben onlara durumu izah ettim cihazı vermeden..voltajdan kaynaklandığını başkent elektiriğin tamir raporu istediğini.. cihazı teslim ettim... arkadaşlar cihazın yandığını.. tamir edilemiyeceğini söylediler..edilse bile arıza cıkaracağını söylediler..orda calışan teknık personel isim vermiyeceğim .. bir arkadaş var saolsun çok ilgilendi.. benim onla ilgili bir şikayetim yok.. arkadaşdan tamir raporu istedim bu cihazın yandıgına dair bir belge.. ki o belgeyi başkent elek.verebileyim ve mağduriyetim giderilsin..fakat cihaza bakan arkadaş bu belgeyi yönetici onayı olmadan veremeyeceğini söyledi.. bende rica ettim yöneticiyle görüşmeye gittim.. hüdaverdimi hülayimi diye bir bey vardı beyaz şaçlı 60 yaşlarında , yan masada kel gözlüklü bir bey daha ve bir bayan sekreter vardı... durumu anlattim.. bana böyle bir tamir tutanağı veremiyeceklerini söylediler.. maden veremiyorsun cihazı benden alıp neden 4-5 gün bekletiyorsun..hasar tespiti yapıp belge vermiyorsunuz.. ikincisi bu yönetici olan arkadaş .. ben konuştukça mağdurum dedikçe ( çunku belgenin başkent elek.teslim etmem için son günü idi) kendini iyice küçültmeye başladı.. yetkili servis değiliz dedi , maden değilsin cihazı neden alıyorsun.. tamir için .servis ücretini ödeyim dedim ona da yok diyor...ya seni niye o koltukta oturuyorsun.ne işe yarıyorsun.... ayrıca. kibir bir havalı konuşmalara girdiler.. yanındaki gözlüklü arkadaşı onaylatarak kendilerin yönetici olmadığını ve sekretr kızdan da onaylanıp hiç birinin yönetici olmadığını iddaa etmeye başladılar.. sonra bir döndüler mehmet bey diye biri varmış ona soralım dediler.. ben de kım oldugunu sordum.. onlar patron dediler.. cok komık ya..bende dedimki yanı bunun için patronumu arıyacaksınız dedim.. tam bir rezıllık ... yönetici diye koydukları adamlara bakın allah aşkına.. son ra bu bey... saolsun gerçekten bana yardımcı olan teknık servis elemanını çağırdı.. bana karşı kışkırtmak istedi.. ya kardeşim sen yönetici olacaksın.. sen karar vereceksin elin garibinden ne istiyorsun.. bu tarz belgeler veremiyorsanız.. çalıştırdığınız personele bunu izah edin.. deve kuşu gibi .. kafanızı kuma saplamayın... ben müşteriyim.. ve ben haklıyım...3 kıtada iş yapmış bir firmanın yöneticisi pozisyonundayım.markanızı her yerde görüyorum..asla ve asla tavsiye etmeyeceğim.. uzun lafın kısası başkent elek.verdiği süre doldu belgeyi alamadığım için süreden dolayı dosyayı kaptttilar alet çöpe gitti..1300 tl .. şuan ki fiyatı..şunuda söyleyeyim ordaki yönetici beni kovar gibi ofisden dışarı çıkardılar.. insan bir kusura bakmayın der.. bu burda bitmedi her formda her yerde her konferansada bu markayı tavsiye etmeyeceğim.. yazıklar olsun sizlere... west sound öz meta şirketi.. arkadaşlar uzak durun..sinirleriniz.. bozulur..basit bir belge idi hepsi o kadar.. aynı zamanlarda..fırın bulaşık makinesi kombi adaptorlere kadar çogu başka firmadan rica ettim saolsunlar hepsi tamir kontrol raporu verdi..onlarda yüksek voltajdan yanmıştı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.