Bu fiyata bunları alabilirsin veya logitechlerede bakabilirsin.
Bence doğru EQ ayarıyla en kötü denilen ses sistemi bile kaliteli ses verebiliyor. Şu anda Creative 5200'ümü hiçbir sisteme değişmem. Allah nazarlardan saklasın. Saatlerce EQ ayarı yaptım gerçi.
DIANA'lar vardı efsanelerdi. Hala bulunuyor mu acaba?
hangi programla yaptın kardeş ben de yapim elimde 2 tane stereo hoparlör var bakim güzel olcakmı 7 kullanıyorum
x530 x540 alınabilir 5+1 olarak.Forumda cok kullanan var ev için ideal.Bende dinledim gayet yeterli bence.O paraya çok bişey beklememek lazım zaten:)
hocam bu sisteme de bakılabilir. edifierların ses kalitesi orta modellerinde de fena değil
en son yazılan edifer sistemi alabilirsiniz gayet iyi gibi diğerlerine göre..veya 2.el daha güzel şeylerde alınabilir kalan paraylada bir ses kartı temin edilebilir eğer yoksa bu size kalmış birşey gerçi
Ramyth de her sistem ayarladıktan sonra gayet güzel ses verir diyor bende bi denim dedim progrmın adını sordum cevap vermedi
sesi açtığınızda çızırtı yaptığını duymuştum okadar..http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-970223-0914-x-540-5+1-70w-rms-speaker/productdetails.aspx?I_ID=28451 yeni gelmiş olmalı alma imkanınız varsa diğer setlerden daha çok işinize yarar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme