Şimdi Ara

ses sistemi tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayerX

Arkadaşlar Z5500 çok övülüyor ancak bir türlü bulamadığım için Z906 almayı düşünüyorum,özellikleri aynı gibi gözüküyor.Arada fark var mıdır ?

hocam z5500 kullanıorum gecen ay bir tanede z906 aldım ikisini birden kurdum beraber dinledim baya bi test ettim z5500 le ses kaliitesi çok yakın aynı gibi çok ayırt edemedim ses çok az daha yüksek z5500 de ama en çok bas da fark var bas çok daha tok ve sert vuruyor seviyside yüksek ama z906 da çok ii
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

1 ay kadar önce LG HB806 PH aldım.3d blueray oynatabilme , mkv oynatabilme , optik giriş , 850 W güç var.PS3 oyunlarında ve filmlerde mükemmel ses kalitesi var.Harici hard diskimde 50'ye yakın MKV denedim sadece tanesini açmadı.O da eski bi filmdi sanırsam.Uygun fiyatıyla ve özellikleriyle mükemmel bi ses sistemi.Tavsiye ederim :

http://www.vatanbilgisayar.com/ses-ve-goruntu-sistemleri/lg-hb-806ph-hb-806ph-3d-bluray-dvd-ev-sinema-sistemi,-850w,-5+1,-usb,-hdmi,-mkv/productdetails.aspx?I_ID=57510

Hocam dts ses formatlı filmlerle denedin mi?

Hocam ben bu cihazı vatanbilgisayardan alırken gerizekalı aptal satıcı eleman bu sistemin DTS desteklemediğini söyledi.Peki MKV'lerin hepsini oynatır mı diye sorduğumda , piyasada 9 çeşit MKV var , hepsini oynatmaz dedi.Ee dedim hepsini oynatabilecek neyi tavsiye edersin?1.600 TL'ye samsung var dedi.Yok dedim kalsın almıyım.Evde WD media player var.Ben bu LG'yi alayım , oynatamadığı formatları media player'ı bağlayıp izlerim dedim.Fakat eve bi geldim 50 tane MKV film denedim 1 tanesi hariç hepsini çalıştırdı.O bi tane de eski bir filmin çakma mkv'siydi.Kutusuna bi baktım kocaman DTS yazıyo.Hatta LG'nin sitesinde ses özellikleri şu şekilde :

http://www.lg.com/ca_en/tv-audio-video/home-theatre-systems/LG-home-theatre-system-HB806PH.jsp

Digital/Analog Conversion192MHZ/24bitLPCM Yes
    2 Channel Down Mix Yes
    Dolby® Digital Yes
    Dolby® Digital Plus Yes
    Dolby® TrueHD Yes
    DTS™ Yes
    DTS-HD Master Audio™ Essential Yes

Ben daha yeniyim bu konularda.Benim elimdeki filmler genelde 1080p değil.Genelde az yer kaplaması için 720p indiriyorum.O yüzden DTS olup olmadıklarını bilmiyorum.İlerleyen zamanda bol bol DTS film indirip test edicem.

• arkadaslar cevplar icn cok tesekkrler neden z5500 bulamiorz 0 üretlmiomu ? Bde z5500 olmuosa ayni kaltde max 1000 tl ye nasl bsey alnablr ?
  • Lg hb906ta yı öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaPoLYoN_42

Lg hb906ta yı öneriyorum.

arkadasm suan ddgn sisteme baktm hosuma gtti tpi flan otobste oldgm icn telfndan gryrm nete tam olarak özellkleri nelerdr acaba kullandysan memnunmsn z5500 kadar basarılımı?
  • Ben z 5500 kullanıyorum.Alın ve dua edin.O kadar diyorum.İkinci elleri bile halen altın değerinde.Bası mükemmel özellikle..
  • Bende bundan 3ay oncesine kadar philips ev sinema sistemi kullaniyordum.. Gittim z5500 aldim ve aralarinda daglar kadar fark var.. Eger daha once oynadiklarim oyun ise simdikiler ne.. Ses sizi icine cekiyor gerceklik hissine kapiliyorsunuz... Z5500 aldiktan sonra artik sinemaya gitmeye gerek duymuyorum kendi odami sinema salonu haline getirdim.... Benim onerim ya 2.el temiz z5500 yada 0 z906
  • quote:

Orijinalden alıntı: *-_LeOnİdAs_-*

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=66759&ad=LOGiTECH-Z5500-5.1-GUMUS-SiYAH-Hoparlorler arkadaşlar z5500 bu linkteki cihazmı 0 var o zaman ?

Büyük ihtimal stokta yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.