Şimdi Ara

ses sistemi tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sony dav-dz940 5.1 nasil almayi düsnyrmda ps3 icn ?

• up
  • arkadaslar 1000 tl ye kadar alablecegm en iyi ev sinema sistemi nedir? (Optik ses griside olan)
  • kesinlikle logitec z5500 veya z906 thx laboratuvarlarında onaylılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

kesinlikle logitec z5500 veya z906 thx laboratuvarlarında onaylılar.

+1
  • Z 5500 al,almadan önce koşularınla iyi geçin.Optik kablo ile tadını çıkar...
  • Arkadaşlar ben de kendi odam için ufak çağlı bir 5.1 arıyorum, bana da yardımcı olabilir misiniz? fiyatı en fazla 300-350 olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfisiz ses sistemi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z5500 elektroworld açılışında 650 tl idi.Almadığıma yanarım.

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Arkadaşlar ben de kendi odam için ufak çağlı bir 5.1 arıyorum, bana da yardımcı olabilir misiniz? fiyatı en fazla 300-350 olabilir...

ben divoom x force 3 kullanıyorum 2+1 dir.ama çok iyi ses veriyor max 150 tldir.benim diyen eşdeğer 5+1 lerden kat kat üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony redgrave -- 12 Ocak 2012; 22:33:39 >
  • kesinlikle z5500 al derim onu alıcak param olmasına ragmen apartmanda oldugum için komsularla sorun olmasın diye baska bi ses sistemı aldım bunu bıle fazla ses acıp dınleyemıyorum kalitesi yetıyor ama z5500 muthis birsey
  • Sesi çok açmanıa gerek yok.2-3 kademe bile yeterli.Özellikle,bir savaş oyunu oynayın farkı görün.Burdan da takip edebilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_2973559/mpage_1/f_/key_//tm.htm#2973559
  • Logitech Z906
  • z5500 al derdim ama piyasa artık 0 bulmazsın eğer temiz ikinci el bulabilirsen oda olur yoksa z906 al z5500 kadar ii değil ama çok yakın biri 100 üsstünden 90 puansa dieri 85
  • EDIFIER markası bildiğim ve dinlediğim kadarıyla çok iyi. Bu markayı neden kimse önermiyor? Alacağımdan değil ama merktan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Z 5500 al,almadan önce koşularınla iyi geçin.Optik kablo ile tadını çıkar...

Murat abi z5500 kullaniyormusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Z5500 çok övülüyor ancak bir türlü bulamadığım için Z906 almayı düşünüyorum,özellikleri aynı gibi gözüküyor.Arada fark var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Z 5500 al,almadan önce koşularınla iyi geçin.Optik kablo ile tadını çıkar...

Murat abi z5500 kullaniyormusun

Evet bende z 5500 var. Celil'ciğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

z5500 elektroworld açılışında 650 tl idi.Almadığıma yanarım.

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Arkadaşlar ben de kendi odam için ufak çağlı bir 5.1 arıyorum, bana da yardımcı olabilir misiniz? fiyatı en fazla 300-350 olabilir...

ben divoom x force 3 kullanıyorum 2+1 dir.ama çok iyi ses veriyor max 150 tldir.benim diyen eşdeğer 5+1 lerden kat kat üstün

Bende de 2+1 yeterli bir sistem var ama biraz abartıp 5+1 istiyorum. İhtiyacım yok, sadece istiyorum.
  • 1 ay kadar önce LG HB806 PH aldım.3d blueray oynatabilme , mkv oynatabilme , optik giriş , 850 W güç var.PS3 oyunlarında ve filmlerde mükemmel ses kalitesi var.Harici hard diskimde 50'ye yakın MKV denedim sadece tanesini açmadı.O da eski bi filmdi sanırsam.Uygun fiyatıyla ve özellikleriyle mükemmel bi ses sistemi.Tavsiye ederim :

http://www.vatanbilgisayar.com/ses-ve-goruntu-sistemleri/lg-hb-806ph-hb-806ph-3d-bluray-dvd-ev-sinema-sistemi,-850w,-5+1,-usb,-hdmi,-mkv/productdetails.aspx?I_ID=57510

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 12 Ocak 2012; 23:59:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

1 ay kadar önce LG HB806 PH aldım.3d blueray oynatabilme , mkv oynatabilme , optik giriş , 850 W güç var.PS3 oyunlarında ve filmlerde mükemmel ses kalitesi var.Harici hard diskimde 50'ye yakın MKV denedim sadece tanesini açmadı.O da eski bi filmdi sanırsam.Uygun fiyatıyla ve özellikleriyle mükemmel bi ses sistemi.Tavsiye ederim :

http://www.vatanbilgisayar.com/ses-ve-goruntu-sistemleri/lg-hb-806ph-hb-806ph-3d-bluray-dvd-ev-sinema-sistemi,-850w,-5+1,-usb,-hdmi,-mkv/productdetails.aspx?I_ID=57510

Hocam dts ses formatlı filmlerle denedin mi?

• şimdi arkadaşlar maximum 750 tl ye kadar hem ps3 bağlayıp oyun oynayabileceğimiz hem tv ye bağlayıp film izleyebileceğimiz en kral ses sistemi hangisidir? (işin içine harman girerse 1000 tl ye çıkılabilir.)

bu arada z5500 istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 13 Ocak 2012; 0:41:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.