Şimdi Ara

Ses sistemi tavsiyesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tmm çok kaliteli bişi istemiyorum bende zaten ortası yokmu bu çihazların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeline

Tmm çok kaliteli bişi istemiyorum bende zaten ortası yokmu bu çihazların.

Kardeş bende dandik 5+1 var ac3 olarak izleyemiyordum servisine götürdüm onlar sağlam dedi 6 -7 ay önce foruma yazmıştım onlarda söyledi ac3 tuşu var bas diye benim jeton köşeli olduğu için anlamamışım bu 6-7 ay zarfı içinde senin gibi sistem aramaya başladım ne oldu ise Allah tan diyelim 7 ay sonra jeton düştü şuan benim oda 27 metre kare ve kolonlar duvara monte ettim beni baya bir idare ediyor demek istediğim ucuz bir hoparlör al bide sound decoder eğer anakartında optik çıkış var ise al decoderi yok ise eminim yine tadına varacaksın film ve oyunların eğer kimşuların rahatsız olmaz ise Z5500 diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsun494

quote:

Orijinalden alıntı: Freeline

Tmm çok kaliteli bişi istemiyorum bende zaten ortası yokmu bu çihazların.

Kardeş bende dandik 5+1 var ac3 olarak izleyemiyordum servisine götürdüm onlar sağlam dedi 6 -7 ay önce foruma yazmıştım onlarda söyledi ac3 tuşu var bas diye benim jeton köşeli olduğu için anlamamışım bu 6-7 ay zarfı içinde senin gibi sistem aramaya başladım ne oldu ise Allah tan diyelim 7 ay sonra jeton düştü şuan benim oda 27 metre kare ve kolonlar duvara monte ettim beni baya bir idare ediyor demek istediğim ucuz bir hoparlör al bide sound decoder eğer anakartında optik çıkış var ise al decoderi yok ise eminim yine tadına varacaksın film ve oyunların eğer kimşuların rahatsız olmaz ise Z5500 diyorum

optic çıkış var anakartta zaten şu ana elimde xfi titanium var onda da var optic z5500 e gelince piyasada sıfırı yok 2 ci elden daha bişi olmam millet hep üç kağıtcı olmuş az önce vatan bilgisayardan edifier s550 siparişi verdin 654 lira ses konusunda z5500 den daha iyi diyolar yorumlarda z5500 ün bası iyi imiş ama o kadar bass a ihtiyacım yok ses iyi olsun istiyorum xfi titanyumdanda bişi anlamadım windows 7 de hiç başalı değil eskiden xp kullanırken cretive value 7.1 vardı onun sesi daha iyi idi ama oda windows 7 ye geçince onboard ses kartı kullanıyo hissi verdi bana.

aklıma gelmişken ilk defa duyuyorum ac3 tuşu diye o tuş 2+1 le 5+1 arasında geçiş tuşu olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freeline -- 25 Ocak 2013; 15:25:18 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.