arkadaşlar ben Creative Inspire T3130 2+1 Speaker almaya karar verdim. hepsiburada.com dan baktıgım yorumlarda pekte iç açıcı şeyler göremedim. siz bana bu ürün hakkında yorum yapabilirmisiniz ? Ya Da 85-90 liraya alabileceğim ses sistemi tavsiye edermisiniz ??
İyi bir set değildir taqvsiyem fc serisi microlablara bakman aynı sitede yorumları da var.Kolay gelsin.
creative gigaworks t20 1+1 ses sistemi almayı düşünüyorum fakat performansı hakkında hiç bir bilgim yok basslara önem vermiyorum tizleri beni tatmin edebilecek mi bu seti yorumlarsanız sevinirim
Hem bass hem tiz yönünden tatmin edecek X600 öneririm. Fiyat kriterine uygun, tweetera da sahip.
nighteen hocamın dediği gibi fc serisi hakkında çok olumlu yorum var. ben tavsiyesiyle m-820 almıştım fiyatına göre çok iyi çıktı, dah önde logitech ve altech in 2. ve 5.1 lerini dinlemiş birisi olarak microlabın ses karakteri çok hoş
Arkadaşlar Elimde Creative 4400 4.1 var. Creative X-fi 5.1 ses kartı var. Ses kartına bunu bağladım. Karta ayrıca kinyo 2 speaker'ı bağladım. Ayrıca 15 senelik Vestel marka Müzik setini gerekli kablolar yardımıyla ses kartına bağladım ve aux girişinden ses geliyor şimdi. Müzik setinde 125 watt yazıyor. Yapdığım bu sistem sizce nasıl arkadaşlar? Yardımcı olabilir misiniz?