Şimdi Ara

ses sistemi tv baglanti yardimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

philips hts 3373 ses sistemimi philips lcd tvmi baglamak istiyorum. fakat hdmi kablo ile baglayinca tv sesi ses sisteminden gelmiyor. ses sistemlerini hdmi ile tv baglayabilirmiyiz?

• siz bu bağlantı şekliyle ses sistemini tv ye bağlamışsınız tv kanalların sesini ses sisteminden almak istiyorsanız uydu receiverinde L/R yada optik,coaxial çıkışlar ses sistemindede bunlardan herhangi birisi varsa bağlantı yapın böylece tv kanallarında sesi ses sisteminden gelecek siz yine ses sistemini hdmı dan tv ye bağlayın
  • @yuxeses
    peki reciever baglamadan direk tv den optical kablo ile ses sistemine baglanti yapsam olmazmi?
    cunki laptop tv baglayip ayni zamanda filmde izliyorum bu sefer laptop uda ses sistemine baglamam gerekecek her defasinda.
    ayrica optical kablo ile baglarsam performans sorunu olurmu?
    hic bir bilgim olmadigimdan soruyorum
    yardimlarin icin cok tesk.ler
  • cihazda zaten dıgıtal giriş olarak bir tek coaxial giriş var onun için onu ister pc de çıkış varsa yada ister uydu receiverine bağlayın birde analog giriş var L/R onuda artık ister pc ye ister uydu receiverine bağlayın iki girişten birini seçin her iki cihaz için girişler bukadarla kısıtlı çünki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.