Şimdi Ara

Kumanda olmadan ses sistemini calistirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
13.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5+1 sistemim var ve kumandasi parcalandi.Servis dahil hicbir yerde bulamadim kumandasini.Isin kotusu sadece kumandayla aciliyor sistem baska turlu acilmiyor. Kumanda alicisi anfinin onunde ve rahatlikla icini gorebiliyorum. Yani aliciya mudahale ederek acabilirim sanirim. Ne yapmam gerekiyor sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kumanda Olmadan Ses Sistemini Çalıştırma

Ses sistemin kumandası kaybolduğunda veya arızalandığında, sistemi kumanda olmadan çalıştırmak için çeşitli yöntemler mevcuttur.

Vestel HT-728DT Kumandasız Çalıştırma

Vestel HT-728DT ses sistemi için kumandasız çalışma yöntemi aşağıdaki adımları içerir:

• Ses sisteminin güç düğmesine 5 saniye basılı tut.
    • Sistem bip sesi çıkaracak ve açılacak.
    • Ses seviyesi ve giriş kaynağı gibi ayarları yapmak için ses sisteminin ön panelindeki düğmeleri kullanabilirsin.

Ses Sistemi Kumanda Programı

Akıllı telefon veya tabletin için ses sistemi kumanda programı indirebilirsin. Bu programlar, ses sistemini Wi-Fi veya Bluetooth bağlantısı üzerinden kontrol etmene olanak tanır.

Vestel Ses Sistemi Kumandasız Çalıştırma

Genel olarak, Vestel ses sistemlerini kumandasız çalıştırmak için şu adımları takip edebilirsin:

• Sistemin güç düğmesine bas.
    • Sistem açıldıktan sonra, ön paneldeki düğmelerle ses seviyesi ve giriş kaynağı gibi ayarları yap.
    • Bazı modellerde, uzaktan kumanda kodu girerek sistemi kumandasız çalıştırabilirsin. Kumanda kodları Vestel'in web sitesinde bulunabilir.

Ses Sistemi Kumandası Kayboldu

Ses sistemi kumandan kaybolduysa, yedek bir kumanda sipariş edebilir, kumanda programı kullanabilir veya yukarıdaki kumandasız çalışma yöntemlerini uygulayabilirsin.

Vestel 5+1 Ses Sistemi Kumanda Kodu

Vestel 5+1 ses sisteminin kumanda kodu, modele göre değişir. Kumanda kodunu öğrenmek için Vestel'in web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.

Beko HPS 100 Ses Sistemi

Beko HPS 100 ses sistemi, ön paneldeki düğmeler veya akıllı telefon uygulaması kullanılarak kumandasız çalıştırılabilir. Akıllı telefon uygulaması, ses sistemini kontrol etmek için Wi-Fi veya Bluetooth bağlantısı kullanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kumandayı tamir etmeye calış bence üzerinde düğme yoksa yapacak birşey yok gibi
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Bozulunca cope attim direk.

• Akıllı kumanda alıp deneyin.

• TuRkiShCowboy kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir aslinda. Akilli kumandanin calisma mantigi nedir? Sadece hafizasindaki markalari mi calistiriyor yoksa hepsini mi? Bende ki sistem bilindik bir marka degil cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Evet olabilir aslinda. Akilli kumandanin calisma mantigi nedir? Sadece hafizasindaki markalari mi calistiriyor yoksa hepsini mi? Bende ki sistem bilindik bir marka degil cunku.
    evet hafızasındaki modelleri çalıştırıyor. söyleki siz kumandanın yadında gelen marka kodlarına bakıp kumandaya girip kullanıyorsunuz.
    Sizin cihazın markası belli olmadıgından tek tek tüm kodları deneyeceksiniz ama kim tek tek deneyecek demeyin kumandalar o özelligede sahip, kendisi sırayla tüm kodları deniyor kodu bulunca aramayı durduruyorsunuz siz. Öyle çok özellikli bir kumandaya gerek yok, en yakın süpermarketten alacağınız 15 liralık akıllı kumanda işinizi görür.
  • quote:

5+1 sistemim var ve kumandasi parcalandi.Servis dahil hicbir yerde bulamadim kumandasini.Isin kotusu sadece kumandayla aciliyor sistem baska turlu acilmiyor. Kumanda alicisi anfinin onunde ve rahatlikla icini gorebiliyorum. Yani aliciya mudahale ederek acabilirim sanirim. Ne yapmam gerekiyor sizce?

Kumanda kablolu değil sanırım?

Akıllı kumanda ile denemekten başka şansınız yok.

Olmadı içindeki amfiye ek bir ton kontrol katı yapıp o şekilde de kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto ses sistemi kurulum
    2 ay önce açıldı
    Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Ses sistemi onerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkur ederim arkadaslar akilli kumanda alip deneyecem. Olur insallah.

• quote:

kumandanın konunu alsaydın öyle atsaydın belki kumanda tamir olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

quote:

kumandanın konunu alsaydın öyle atsaydın belki kumanda tamir olabilirdi

Alıntıları Göster
    Evdeki tüm kubandaları topla (klima kubandası dahil) sonra hepsinin tek tek tuşlarına bak kesinlikle birisi çalıştıracaktır. Tecrübeyle sabit+++

• EasyBell E kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam ise yaramadi.

• quote:

Denedim hocam ise yaramadi.
    Ben bit pazarından kubandası olmayan çok 5+1 aldım hepsini de bu yöntemle kullanırdım, sizde işe yaramaması çok ilginç
  • Bit pazarı varsa oralarda bulunur ben eskiden böyle çaresiz kalınca oradan buluyordum ama düzenli aramak gerek illa düşüyor oraya aynısı yada kumandaya tip olarak benzerde oluyor bazen,, vcd dvd kumandasıda dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salih kullanıcısına yanıt
    Sessistemini sökup bakabilirmisiniz.. Yoksa aman haa vidasini bile kipratamazsinizmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Sessistemini sökup bakabilirmisiniz.. Yoksa aman haa vidasini bile kipratamazsinizmi?
    Hallettim arkadaşlar yardımlarınız için sağolun.
  • Kardeş nasıl çözdün benimde var vestel ht 400 dt kumanda yok sanırım seninkinde aynıydı

• quote:

Hallettim arkadaşlar yardımlarınız için sağolun.

Alıntıları Göster
    Çok özür dilerim lütfen saygısızlık olarak algılamayın ama tamam arkadaşlar halletim demek çok yanlış hem forumdan faydalanmaya çalışıyorsunuz yardım istiyorsunuz hemde nasıl hallettiğiniz yazmadan tamam arkadaşlar bu forum anlayışına uymuyor nasıl halletiğinizde yazınki aynı veya benzer durumlarla karşılaşanlarda sorunlarını halledebilsinler nihayetinde bilgi paylaştıkça işe yarıyor hayırlı günler dilerim.
  • savsat2000 S kullanıcısına yanıt
    6 sene önce açmışım konuyu. Cihaza ne oldu nasıl hallettim hatırlamıyorum bile.
  • quote:

6 sene önce açmışım konuyu. Cihaza ne oldu nasıl hallettim hatırlamıyorum bile.
  • Kusura bakmayın yaşlılık ve dikkatsizlik konunun açılış tarihine dikkat etmemişim özür dilerim lütfen hakkınızı helal edin hayırlı akşamlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.