Şimdi Ara

Ses sistemi vs hakkında yardıma ve fikirlere ihtiyacım var ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar uzun zamandır müzik dinleme konusunu pc+ logittech z906 + spotify veya müzik cdleri ile götürüyodum . Daha sonra Dede yadigarı olan bir takım ekipmanlar buldum. Aşağıda yazıcak olduğum cihazların hiçbiri çalışmaz durumdayken uğraşarak ve biraz emek vererek çalışır duruma getirdim . iyi kötü çalışıyorlar ama sıkıntıları da yok değil

Cd çalar : Sony CDP-7F
    Pikap: ELAC 830
    Amfi: Sony TA-F117R
    Hoparlör: Grundig 1500a professional

Pikap'ın iğnesi şu anda zor bela çalışıyor. ve iğnenin çok kötü durumda olması sebebiyle sanırım sesler biraz boğuk geliyor . sizce bu pikapa iğne upgrage'ini yapmalı mıyım ? yoksa başka pikaplara mı yöneyelim ? shure n71 iğne var üzerinde sanırım yenisini 70 lira civarında bulmuştum. Cd çalar için lensinde sorun olduğunu düşünüyorum arada cdyi okumuyor atlıyor veya tekrar başa sarıyor. lens değişimi veya ince temizlikle düzelicek gibi... ki eğer lens değişimi yapılıyorsa tabii

ve aynı zamanda bu ekipmanlar hakkında bilgi sahibi biri varsa kaliteli midir değil midir. bilgilendirirse sevinirim . aynı zamanda anısıda var... Şimdiden teşekkürler .
     Ses sistemi vs hakkında yardıma ve fikirlere ihtiyacım var ... Ses sistemi vs hakkında yardıma ve fikirlere ihtiyacım var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anselmo35 -- 31 Ağustos 2014; 16:36:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.