Şimdi Ara

ses sistemi yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaslar otomobilim için müzik sistemi düsünüyorum 4 pioneer hoparlör var (önler 130 arkalar 300 galiba) subwoofer için tüp bass düsünüyorum. fakat amfide sıkıntım var. iyi markalar cok pahalı. ama duydugum kadarıyla markası tanınmamıs olan fakat cok iyi amfiler varmıs. sizden ricam bana tavsiyeleriniz. woofer 1000 Watt lık pioneer. amfi kaçlık olmalı? birde marka istiyorum sizden 300 lirayı gecmeyecek bişi olsun :) şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan40 -- 16 Eylül 2006; 13:20:16 >

• sadece wooferı bağlayacaksan kesinlikle edison 1000a fiyatı 300-350 civarı belki daha da ucuza bulabilirsin,süper bir class d amplifier dir,kesin memnun kalırsın dediğim modeli araştır biraz..
  • bende bir zamanlar pioneer anfilerine terfi etmeden önce pioneer hoparlörlerimi kamasonic ile ortak bir firma olan harward adlı anfi kullanmıştım 300 ytl civarıydı ve çok da güzel ses veriyordu . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan40

sevgili arkadaslar otomobilim için müzik sistemi düsünüyorum 4 pioneer hoparlör var (önler 130 arkalar 300 galiba) subwoofer için tüp bass düsünüyorum. fakat amfide sıkıntım var. iyi markalar cok pahalı. ama duydugum kadarıyla markası tanınmamıs olan fakat cok iyi amfiler varmıs. sizden ricam bana tavsiyeleriniz. woofer 1000 Watt lık pioneer. amfi kaçlık olmalı? birde marka istiyorum sizden 300 lirayı gecmeyecek bişi olsun :) şimdiden teşekkürler...

DOSTUM BENDE SATILIK TESISAT VAR İSTERSEN KONUSURUZ
    TESISATTA JBL GT4 1000W SUBWOFEER VAR
    ANLIYOSAN BU İŞDEN BU YAZACAKLARIMIN KALITESINI BILIRSIN=İNFINITY REFERANCE 5510 VE 6510 BASTIZ TESISAT TAKIMI
    FORX X,54 2500W AMPLI VAR İSTERSEN KONUSUURUZ OKE
    HE BU ARDA MALZEME 1 AY KULLANILDI GARANTI BELGELERIDE DURUYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRİVERWRX -- 16 Eylül 2006; 22:10:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.