Şimdi Ara

Ses Sistemiden Anlayan Ustalar Yardım Edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kendimce ses sistemi oluşturdum ama yeni olduğum için pek güvenemedim kendime.

amfi - Sony XM-N1004
    comp- Alpine Spg-17Cs tek takım
    sub- Alpine SWT-12S4 12 tüp sub

sizce bu set nasıl ?

Birde kullanmakta olduğum teybim SONY CDX-G2050 herhangi bir problem olur mu şimdiden teşekkürler.

• Araç ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 model passat
  • up
  • O amfi o woofer için yetersiz. Amfi köprülü 170 rms veriyor woofer 300 rms istiyor. Amfiyi pioneer GM d 8604le değiştirebilirsiniz. Komponenti de 90 100 rms lık alabilirsiniz amfi daha güçlü olduğu için

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

O amfi o woofer için yetersiz. Amfi köprülü 170 rms veriyor woofer 300 rms istiyor. Amfiyi pioneer GM d 8604le değiştirebilirsiniz. Komponenti de 90 100 rms lık alabilirsiniz amfi daha güçlü olduğu için

hocam öncelikle teşekkürler ilginiz için , 1000 - 1500 watt filan yazıyorlar insaların aklını karıştırıyorlar , peki hocam comp öneriniz varmı çok fazla bütçeyi yormayacak şekilde birde bu subwoofer iyi bir etki bırakırmı ?
  • Tüp seklinde olanını dinlemedim ama alpine bass lar in tonu güzeldir hem yeteri basınç yapar hem uzun süre dinlemede bile yormaz. 1244bp modelini baya beğenmiştim alpine in
    Komponent olatakta audison apk165 olabilir(300 350tl) daha uygun fiyatlı olsun derseniz dd cs65(180tl) bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Tüp seklinde olanını dinlemedim ama alpine bass lar in tonu güzeldir hem yeteri basınç yapar hem uzun süre dinlemede bile yormaz. 1244bp modelini baya beğenmiştim alpine in
    Komponent olatakta audison apk165 olabilir(300 350tl) daha uygun fiyatlı olsun derseniz dd cs65(180tl) bakabilirsiniz.

Hocam çok teşekkür ederim hazır seni bulmuşken bir çırpıda sorayım aklımdaki soruları :D valla senden başka ilgilenen yok forumda

- Hocam benim arkadaşın JBL 1004 GTO amfisi boşta bana teklif etti satayım diye sence bu anfi nasıl, birde resimlerde çok yıpranmış gibi geldi üstü filan, tamir görmedi dedi ama ilerde sıkıntı çıkarmı

- Hocam bu anfi yada önerdiğiniz anfide 2 takım comp + subwoofer takılırmı ? Ben şöle anladım 4 hoporleri 2 kanala paralel bağlayınca oluyormuş ama 2 ohm düşüyormuş oda akuyu anfiyi yorar dediler doğrumu sizce

- Hocam son olarak sizin önerdiğiniz anfi + tek takım comp + subwoofer i teybe bağladık diyelim , arka hoparlörleri teybin çıkışından coax tarzı hoparlör taksam hernangi bir sorun olurmu ? mesela öndeki comp lar şarkıda ileri giderken arkadakiler az geriden gelme durumu gibi aynı yerden sinyal çıkmadığı için sordum.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Hocam sırayla elimden geldiğince yanitlayayim.
    -Jbl 100.4 güzel bir amfidir hem güçlü hem sesi de iyidir köprülü şekilde orta güçteki subwoofer lara rahat yeter. Fiyatı size uygunsa alın görüntüsüne pek takılmayın işlevi ve tamirsiz olması önemli.

-2 takım komponentin tek kanalda çalıştırmak pek tavsiye edilmez amfiyi yorar o kesin fazla akım çekeceği için aküyü de yorabilir. 2 komponent 1 woofer için 5 kanal daha iyidir.

- Arkalar coax olup teybe bağlı kalabilir sorun yok. Öne güçlü komponent güzel bir woofer yeterli oluyor genelde. Çoğumuz aracı tek veya ön koltuklar dolu şekilde kullanıyoruz veya çocuklar arkada&anne baba arkada oluyor fazla ses çıkarmak yoksa aklınızda arkalara çok güçlü sistem takmanıza gerekte yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.