Şimdi Ara

SES SİSTEMİM HAKKINDA ÖNERİNİZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mid takımı varken oval takma hocam ses kalitesi düşer. 2 takım mid taktır
  • Pandizotu deldirmek aklima yatmadi sahsen o yuzden mid takimi taktirmak istiyorum, on ve arkalari 16.5cm biliyorum ins dogru biliyorumdur acaba sizin dogrulama imkaniniz varmidir peugeot 207 2008 model. Hata yapmak istemiyorum ama benim baktigim net uzerinde 16.5 cm'di arac uzerinde olcme imkanim var ama icini goremedigim icin sizede sormak istdm, bu arada yardimlariniz icin cok tsk ederim sayenizde az cok bilgi sahibi oldum. yaptirirken fotograflari paylasacagim sizde iscilik hakkinda yorum yapabilirsiniz umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim bama boy bende oyle dusunuyorum pandizotu deldiremem oval icin bos yere. Bu arada kablolar kaliteli durmuyor zaten 1000 lira verdim roadstar mid takimi audiomax amfi takan yer kaliteli kablo kullanacagini sanmiyorum. Bantla birlestirdiler zaten kablolari

• Pandizotu deldirmek mantikli olmaz sate hazir pandizotlar var ona masraf yapmak istemezseniz mid takimi alin kapi yuvasi ile ilgili olarakta hoparloru olcebilirsiniz capini zaten belli olur 13-16cm arasindaki fark dis kapaktan bile belli olur

• Tamamdir hafta ici malzemeleri aliyorum haftasonuda taktiriyorum, yeni konu altinda resimleri paylasirim en azindan yptiracak olanlara da ornek olur belki, sayenizde iyi bir tesisata kavusacagimi dusunuyorum :)

• Hayırlı olsun

• 4 kanal amfiye sub baglamanı onermem.Bir mono amfi alıp subu ayrıca baglarsan ıyı olur. 300W rms sub senı doyurmaz.Doyman ıcın 600 ve 750WRms cıvarında bır sub ıhtıyacın var.Özetle bu kadar kardesım.
  • Selamlar,bugun malzemeleri aldim. Fakat mono amfide degisiklik oldu edison mono amfi aldim. Edison 430 rms guc veriyor 4 ohm de.cok tavsiye etti bu amfiyi internettende kontrol ettim iyi yorumlar gordum. Sub i yakabilirsin bu amfiyle dedi. 300 rms bende ki sub. Ayarlarini iyi yaptirmalisin dedi. Siz ne diyorsunuz bu amfiye acaba?

• Gain i fazla acmassan problem olmaz hocam fazla yuklenme

• Tamamdir gain dedigin bu amfi uzerinde 0 , 6, 12 yazan bass ayariydi degilmi? 6 da kalsa problem olmaz sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hahcon

Tamamdir gain dedigin bu amfi uzerinde 0 , 6, 12 yazan bass ayariydi degilmi? 6 da kalsa problem olmaz sanirim

gain o değil, o 0,6,12 bass boost

gain input level 6v-25mv yazar bası yakan yüksek voltajdır

amfi gain ayarına göre bass vurduğu zamanlarda çıkıştan 100 voltlara çıkan elektrik üretir çarpılanlar bilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.