Şimdi Ara

Ses Sistemimi Kablosuz Yapabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bilgisayara bağlı creative 2.1 ses sistemi var. Bunda kumanda yok. Sesi kabloya bağlı bir potansimetre ile azaltıp çoğaltıyorum. Bu potansiyometre yerine bir uzaktan kumanda alıcısı yapılabilirmi? Böyle bir şey mümkün mü? Sadece sesi kumanda etmek için. Eğer olursa bunu nereden temin edebilirim? Teşekkürler...

• O tür hazır devreler Elektronik malzeme satan yerlerde mevcut
  • ses potans ile ayarlandığı için iş biraz zorlaşıyor. düğme ile ayarlansaydı. 12ytl ye hazır IR kumanda alıcı vericileri satılıyor, onlarla çok basit yapılabilirdi. Potans ile de yapılabilir ama uğraşmak lazım. astarı yüzünü geçebilir.
  • ilginize teşekkürler arkadaşlar. elektronikçilerdeki kumanda alıcılarına bi bakayım. bir de uzaktan kumandalı dimmer varmış bu cihaza evdeki herhangi bir kumandayı tanımlayıp ışığın şiddetini ayarlayabiliyormuş. bunu ben ses ayarı için kullanabilirmiyim acaba. serdarv hocam düğme derken neyi kastettiğini anlamadım. bazı kulaklıklarda olurya sesi azaltıp çoğaltan, volume control yazan küçük birşey bendeki. sanrım direnç değişimiyle sesi ayarlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb ses kartı tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.