Marantz sr7008 veya sr7009 modelleri olabilir. Rotelin RSP-1572 ve RMB1565 modeli olabilir. Gönül roteli istiyor lakin bakacaz artık
uzun bir süre kararsız kaldıktan sonra yamaha rx a 1040 siparişi verdim.
mdz02M
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun şimdiden. En kısa zamanda deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum :) Yamahalar benim sevdiğim ses karakterine yakın bir avr. Umarım mutlu eder sizi.
anfi geldi bağlantıları yaptım fakat blurayden film izlerken ses çok kısık çıkıyor efektler hemen hemen yok gibi , bilgisayardan müzik dinlerken yalnızca sağ kolonlar çalıyor diğer kolonlardan ses gelmiyor ve ses çok kısık geliyor. işin içinden çıkamadım
quote:
Orijinalden alıntı: mdz02
anfi geldi bağlantıları yaptım fakat blurayden film izlerken ses çok kısık çıkıyor efektler hemen hemen yok gibi , bilgisayardan müzik dinlerken yalnızca sağ kolonlar çalıyor diğer kolonlardan ses gelmiyor ve ses çok kısık geliyor. işin içinden çıkamadım
Normaldir üstad ilk başlarda. Bakalım işi çözünce memnun kalacak mısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: travers
quote:
Orijinalden alıntı: mdz02
Normaldir üstad ilk başlarda. Bakalım işi çözünce memnun kalacak mısınız?
sabaha kadar uyumadım . tum ayarları gözden gecirdim. ses ayarlarından tum hoparlörlerin sesini sonuna kadar açtım. Yinede aldığım ses ve kalitesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Eski amfim olan htr-5630 rxa-1040 dan cok daha detaylı, baslar tizler daha dengeli, surroundlar çok daha aktif çalışıyordu. rxa 1040 benim için şimdilik hayal kırıklığı oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme