Şimdi Ara

ses sisteminde değişiklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hazır kullandığım sistemde iyileştirme yapmayı düşünüyorum.

Marantz sr7008 ve ud5007 blurayplayer

Pioneer sclx58 ve bdp lx55 blu ray player

Denon x4000 ve dbt ud 1713

veya

Yamaha rxa 2030 ve bda 1040 bluray player

esleştirmelerinden hangisini tercih ederdiniz.Film ve müzik eşit ağırlıklı olarak kullanacağım.

• mdz02 M kullanıcısına yanıt
    Hocam Avr olarak birşey diyemeyeceğim ama kendiminde kullandığı Onkyo Tx-Nr serilerinide değerlendirmeye alabilirsiniz.Hem sinema hemde Müzik için kullanacağınız için CD çalar performansı bir BluRay Playera göre çok iyi olan 0ppo 95 yada 105 serilerini tek geçerim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

Hocam Avr olarak birşey diyemeyeceğim ama kendiminde kullandığı Onkyo Tx-Nr serilerinide değerlendirmeye alabilirsiniz.Hem sinema hemde Müzik için kullanacağınız için CD çalar performansı bir BluRay Playera göre çok iyi olan 0ppo 95 yada 105 serilerini tek geçerim....
    Onkyo denemem olmadı hiç. Tavsiyeniz üzere biraz araştırınca txnr 818 modeli için güzel yorumlar vardı.Listeye onuda ekleyeceğim. txnr 818 avr ve 809 bluray player
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdz02

Onkyo denemem olmadı hiç. Tavsiyeniz üzere biraz araştırınca txnr 818 modeli için güzel yorumlar vardı.Listeye onuda ekleyeceğim. txnr 818 avr ve 809 bluray player

Alıntıları Göster
    biraz çık araştır dosttom çün kü yenini ses sistemleri çıktı çünkü
    https://www.avforums.com/review/dolby-atmos-av-surround-sound-receivers-group-test.10946
    Burada bir grup testi var bakabilirsiniz.
  • quote:

Hocam 838 ,818 e nazaran daha güncel bir modeldir değerlendirmeye 838 i ekleyin bence...
  • aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    alışveriş sitelerinde güncel olarak 828 ve 929 modeli var
  • Marantz sr 7009 secilmiş grup testinde. 7008 ve 7009 modeli arasında fiyat olarak epeyce fark var.Dolby atmos olmasından kaynaklanıyor. Dolby atmos için bu kadar fiat farkı vermeye değer mi?
  • quote:

alışveriş sitelerinde güncel olarak 828 ve 929 modeli var

Dünyada 838 satışları baya bir zamandır başladı belki ülkemizde biraz gecikmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rew875

Hocam Ülkemizde Bluray bile daha yaygınlaşmamışken Dolby Atmos için çok çok erken bence.Daha henüz Dolby Atmos Film hiç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsakaryali -- 29 Aralık 2014; 10:10:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

quote:

Orijinalden alıntı: rew875

Hocam Ülkemizde Bluray bile daha yaygınlaşmamışken Dolby Atmos için çok çok erken bence.Daha henüz Dolby Atmos Film hiç görmedim.

Alıntıları Göster
    VARDIR AMA PAHLIDIR

Fark dolby atmos için değil de son model olmasından kaynaklanıyor ondan sonraki model çıktığında ucuzlar ancak o zaman da başka birşey bulurlar dolby atmos extreme dolby atmos enhanced 3d diye gider.. Atmos çıkmadan önce AvR alacaktım, çıkınca eski model alınmaz diye vazgeçtim ilk modelde teknoloji oturmaz diye de yeni modeli almadım.. Hesaplarıma göre 2042'de bu işler rayına oturur ;)
    Müzik ve sinema eşitse tercihiniz Marantz olmalı, müzikte sizi üzmez 7008 ve 7009 arasındaki tek fark dolby atmos yine de imkanınız varsa cihazları dinleyip beğeninize göre karar vermelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC26FADF -- 29 Aralık 2014; 18:12:17 >
  • keske dinleme imkanım olsaydı,karar vermek daha kolay olurdu. Bulunduğum şehirde maalesef bu imkan yok. Adana,Mersin,Gaziantep bu illerde magaza olsaydı en azından gitmem daha kolay olurdu.
  • Sonu 9 ile biten marantzlarda 60fsp 4k geldi diye biliyorum 8 ile bitenlerde 60 fsp akıcılık yok. Bide dolby atmos tabi.
  • quote:

Arkadaşlar merhabalar,
    Hazır kullandığım sistemde iyileştirme yapmayı düşünüyorum.

Marantz sr7008 ve ud5007 blurayplayer

Pioneer sclx58 ve bdp lx55 blu ray player

Denon x4000 ve dbt ud 1713

veya

Yamaha rxa 2030 ve bda 1040 bluray player

esleştirmelerinden hangisini tercih ederdiniz.Film ve müzik eşit ağırlıklı olarak kullanacağım.

Film ve müzik eşit derecede kullanacaksanız marantz öneririm. Daha müzikaldır diğer avrlere göre. Bir de elinizde ki hoparlölr takımı nedir?
  • travers kullanıcısına yanıt
    Frontlarda Jamo e875, center Jamo e8 , surroundlar Jamo e825 subwoofer Jamo e6 kullanıyorum.
  • quote:

Frontlarda Jamo e875, center Jamo e8 , surroundlar Jamo e825 subwoofer Jamo e6 kullanıyorum.

Tercihim marantz olur sizin yerinize olsam. Ama onkyo da düşünün derim. Geçen gün güzel fiyat aldım 828 modeli için. 3180 tl taksitli fiyat verdiler. Üst modellerine göz atarsanız ve aklınıza yatan olursa ben fiyat alabilirim size.
  • travers kullanıcısına yanıt
    Marantz 7008 veya 7009 modelleri olabilir. onkyo 828 için en son 3600 tl fiat vermişlerdi nakit olarak. Sizin almış olduğunuz fiat çok daha iyi . Rotelin pre powerlı olan modelleride listemde ama biraz daha çalışmam gerekecek
    Rotel ayrı bir dünya biraz fazla çalışmak gerekebilir :) Aklınızdan geçen bir model varsa sirkeciye gittiğimde sorabilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.