Şimdi Ara

Ses Sitemi Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski bilgisayarımdaki 4 + 1 Creative ses sistemini çıkarıp laptopa taktım fakat 2 hoporleri calıstıramadım.

2 + 1 olarak çalışıyor aynı anda 4'ünü takınca 2'sinden cızırtı geliyor. Fakat o cızırtı gelenleride diğerleriyle değiştiriyorum sıkıntı yok yanı onlarda çalışıyor.

Fakat 4'ünü aynı anda kullanamıyorum acaba nedir sıkıntı ?

• Ses sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmayı denediniz mi birde denetim masası ses programından kaç hoparlörü görüyor onu da bakın.
  • yazilimsaldir hocam suruculeri kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byenes2oo2 B kullanıcısına yanıt
    yazılımsaldır hocam bir kontroledip tekrar deneyin..
  • Geç girdim arkadaşlar kusura bakmayın cevaplar için öncelikle teşekkür ederim.
    Yarın gündüz gözüyle deniyip haberdar ederim.
    hocam realtek hd audio yöneticisinde streo 4 kanallı ses kaydı 5+1 ve 7+1 seçenekleri var. senin seçenek büyük ihtimal streoda kaldığı için 2+1 konumunda çalışıyor hoparlörün eğer 4 kanal yaparsan yada 5+1 sorun düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safa-Tr

hocam realtek hd audio yöneticisinde streo 4 kanallı ses kaydı 5+1 ve 7+1 seçenekleri var. senin seçenek büyük ihtimal streoda kaldığı için 2+1 konumunda çalışıyor hoparlörün eğer 4 kanal yaparsan yada 5+1 sorun düzelecektir.

Arkadaşların dediklerini yaptım sonuç hala aynı ,

Acaba dediğin kısım neden bende pasif durumda olabilir hocam ?

Ekteki resim gibi şuanda bende
     Ses Sitemi Sorunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam analog kısmında hopörlör jakı kulaklık olarak işaretlenmiş olabilir belki eğer hoparlör olarak işaretlendiyse ses sürücüsünü güncelleyin. onun içinde Msi'ın Live Update programı var onu kullanabilirsiniz. hatta Link vereyim :http://tr.msi.com/service/download/ ----- 3. şık 'Click Here' tıklarsan iner programı kurup çalıştır diğer sürücülerinide güncellemiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safa-Tr -- 16 Mayıs 2014; 23:36:55 >
  • quote:

hocam analog kısmında hopörlör jakı kulaklık olarak işaretlenmiş olabilir belki eğer hoparlör olarak işaretlendiyse ses sürücüsünü güncelleyin. onun içinde Msi'ın Live Update programı var onu kullanabilirsiniz. hatta Link vereyim :http://tr.msi.com/service/download/ ----- 3. şık 'Click Here' tıklarsan iner programı kurup çalıştır diğer sürücülerinide güncellemiş olursun.

Öyle dediğiniz gibi hatta ss'de atayım.
    Birde ordan guncellıyelım bakalım
     Ses Sitemi Sorunum

• quote:

Burdanda güncelledim tepki yok hala 2+1 gibi hocam artık böyle kullanacaz :D

benim laptoptaki bu olayı yakalayabiliyor olmanız lazım çok ilginç.... bundan önce 5+1 sistem taktım. sonra değiştirmeyi unuttum kulaklık taktım stereo'ya çevirene kadar kulaklıktan ses vermemişti aynı problemin mevcut olduğunu düşünüyorum. ama sizdeki streo kısmı nasıl oldu ise pasif olarak gözüküyor...
     Ses Sitemi Sorunum
  • quote:

benim laptoptaki bu olayı yakalayabiliyor olmanız lazım çok ilginç.... bundan önce 5+1 sistem taktım. sonra değiştirmeyi unuttum kulaklık taktım stereo'ya çevirene kadar kulaklıktan ses vermemişti aynı problemin mevcut olduğunu düşünüyorum. ama sizdeki streo kısmı nasıl oldu ise pasif olarak gözüküyor...
     Ses Sitemi Sorunum

İlginç bende anlamadım.
    Bilgisi olupda konuyu görenleri beklicez artık
    Teşekküre derim sizede

Rica ederim keşke çözüm bulup yardımcı olabilseydim...
  • quote:

Rica ederim keşke çözüm bulup yardımcı olabilseydim...

Est. hocam sağolun tekrardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.