Bildirim
ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bios update derken güncelleme yaptınız heralde... sistem kartı ne olarak görüyor sorunsuz çalışıyormu diyor yoksa sorunlumu... BIOStan onboard sesi kapattınızmı... vb bilgi verirsen yardımcı olmaya bakarız elbette... -
evet guncelleme yaptım suan sıstem aygıtlarında creatıve yazmıyor realtek yazıyor bıosdan ses acık az once kartı cıkarıp tekrar taktım bı degısme yok -
suan kartı sıstemde gordu ama hala ses yok :(((((((
cıt bıle cıkmıyo -
ilginc bısey daha dxdiagdan ses kartını sınadıgımda muzık cıkıyor ama wınapmpta cıt yok -
problem cözüldü
varsayılan aygıt yapmam gerekıyormus
yogun ılgınızden dolayı!!!!!!! tesekkurler -
Bu zaten BIOS güncellemelerinden sonra sıkca yapılan bir sorundur onboard kapatığınız zaman her zaman diğer ses kartınızı varsayılan yapacaktır... -
bı ara bu basıma gelmıstı musterıye gıtmıstım ara ara bulamdım 2 saat sonra yemek yedım sonar aklıma geldı sorun cozulmustu tam yazıyodum ama sorun cozulmus ne mutlu sana
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X