Şimdi Ara

Ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster abra a7 v5.1 marka leptop aldım ama bilgisayardan çok az ses çıkıyor film bile izlenmiyor bu bilgisayarların ses oranımı böyle az yoksa bunun bi olayı varmı ? çünkü bi leptoptan bu kadar az ses çıkması imkansız gibi bir şey. Çift hoparlör olayı felan duydum ama nasıl yapılacağını açılacağını felan bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürler şimdiden

• Yokmu hiç yardımcı olacak birileri ?
  • +++ bilenler söylesin lütfen.
  • Sn. zerosuqar7;

Yaşadığınız problem ile ilgili olarak size yardımcı olabilmemiz içinhttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki teknik servis numaramızı arayarak teknik servis müşteri temsilcilerimiz ile görüşmenizi ve problemi arkadaşlarımıza iletmenizi rica ediyoruz. Arkadaşlarımız yaşadığınız problem ile ilgili size memnuniyetle telefondan destek vereceklerdir. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• valla aradım ama sesin bu kadar az olduğunu söylediler. Ama imkansız ne şarkı dinleniyor nede film izlenebiliyor
  • +++++++++++
  • zerosuqar7 Z kullanıcısına yanıt
    Sn. zerosuqar7;

Satın aldığınız Monster modelinin sesi eğer üründe donanımsal bir arıza söz konusu değilse veya tam olarak kurulamamış eksik bir ses sürücüsü veya Realtek ses sürücüsü yazılımı ve Sound Blaster Cinema 2 yazılım eksikliğinden kaynaklanmıyorsa normal seviyede çıkması beklenmektedir.

Sound Blaster Cinema 2 yazılım desteği sayesinde ses ayarlarında bazı ince yazılımsal ses değişiklikleri yapılabilmektedir. Ayrıca Windows sistem özelliklerinden de ses ayarlarının doğru yapılandırılmış olması gerekmektedir. Dilerseniz bu saydığımız seçenekleri tekrar bir gözden geçirin şayet durumda herhangi bir değişiklik olmuyorsa ürünün teknik anlamda bir sorunu olup olmadığının kesin olarak kontrol edilebilmesi içinhttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki teknik servis numaramızı arayarak teknik servis müşteri temsilcilerimiz ile bu durumu tekrar görüşmenizi ve şayet üründe bir problem varsa bunu tam olarak tespit edebilmemiz için de ürününüzü Fokus Servis'e kontrol edilmesi için göndermenizi rica ediyoruz. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP SES PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihazın ses çıkış gücü az, yanında gelen yazılımı kullanmak şart, kullanırsanız oldukça artıyor, kabul edilebilir seviyeye ulaşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.