Şimdi Ara

SES SORUNU. Notebook'uma harici hoparlör takılı olmadığı halde, takılıymış gibi algılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun süredir uğraşıyorum fakat bi çözüm bulamadım. Herşey Asus x61sf marka notebook'uma stereo çıkışından 5.1 ses sistemi bağlamakla başladı. Realtek HD audio yöneticisi bir jak takıldı uyarısını gösterdi. 5.1'i çıkardığım anda bir jak çıkarıldı uyarısı hiç bir şekilde gelmedi. ve Realtek HD audio yöneticisi hala yeşil kulaklık çıkışında bir jak olduğunu iddaa ediyor :) dolayısıyla kulaklık ya da herhangi bi harici hoparlör dışında bilgisayarın dahili hoparlörlerinden ses alamıyorum. Driverı kaldırıp baştan kurdum. fakat bir çözüm alamadım. işletim sistemim windows 7. var mı çözümü olan????

• Format da attım ama bir sonuç alamadım. Hoparlörün takılı olarak görünmesinin sebebi donanımsal bence. Kulaklık girişinde problem olduğunu düşünüyorum. Bu girişin içindeki tellerin düzeltilebilme şansı nedir? Var mıdır? Bilgisi olan???? yabancı bir forum sitesinde hızlı bir şekilde jakı 4-5 kez sokup çıkartınca düzeldiğini sölemişler. deneyenler ve başarı alanlar çok fazla. Ama ben yine düzeltemedim. Yardımcı olun lütfen :)
  • ayrıca dahili hoparlörün çalıştığını da bilgisayar açılırken ekrana gelen asus yazısı sırasında dırıdırıt die ses gelerek kanıtlamış oluyorum. kulaklık takılıysa eğer bu başlangıçtaki ses kulaklıktan geliyor. Kafaları yicem.
  • format attıgın halde duzelme olmadıysa bı servıse yolla derım
    garıp bır sorun.
  • bende tam tersi jack takılıymış gibi gözükmesini istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.