Şimdi Ara

Ses sorunu,yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakart:msi diamond(7.1 ses kartı gömülü,ama kapalı durumda)
    ses kartı:audigy zs 2(bunu kullanıyorum)
    ekran kartı:atı radeon x700
    ram:1gb
    hoporlör:ozaki dotodot 555(2+1)
    işletim sistemi:win xp sp2

sorun şu,audigy zs 2 açıkken ses yok,kapatınca ses var ama hoporlörden kulağı rahatsız eden tiz bir ses geliyor çözemedim lütfen yardımcı olun arkadaşlar...

• quote:

audigy zs 2 açıkken

daha açık yazarmısınız, ses kartı radyo televizyon gibi açılıp kapanan düğmesi olan bir şey değil.
    Kusura bakmayın bende sizinkinin zs siz olanı var kapat deseler kapatamam.
  • bios dan gömülü olan 7.1 kapalı arkadaşım,audigy zs 2 aktif olan.
  • Hoparlörleri Audigy2'ye bağladığına eminmisin?
  • biosta gömülü dediğin onboard ses kartı sen onu biostan auto,disabled,enabled yapıyorsun ve zs yi açıp kapattım diyorsun.
    killforyou nun dediklerini bu durumda biraz açmak gerekiyor !

Şimdi killforyou nun dediği gibi sen onboard çıkışa harici ses sistemini takmış olabilirsin.
    1- harici ses sistemi girişini zs nin çıkışlarından frontlara takın,

2- Onboard sesi zs takılı iken kullanmak istiyorsan onboard enable iken
    aygıt yöneticisi_Ses, Konuşma ve Müzik Aygıtları_ses efekti ve ses aygıtları özellikleri_ses çalarken varsayılan aygıt
    olarak on board ses kartını tercih et. tabi zs varken bu iyi bir tercih değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 27 Kasım 2006; 0:04:48 >

• pc nin ilk kuruluşunda biosdan 7.1 disable ettik ve audigy zs 2 kasaya taktık(enable).Hoparlorlerden ses geliyor ama arkadan ince tiz bir ses de var ki kulakları rahatsız ediyor.Denetim masası-ses efekti,ses aygıtı-varsayılan aygıt olarak usb audio görünüyor.Aygıt yöneticisinde Creative SB Audigy 2 ZS kapalı görünüyor.Enable edince de hoparlörlerden ses alamıyorum,anlamadım!!!
  • Ama sorumu yanıtlamadın.Hoparlörler hangi karta takılı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Driverim hakkında Yardım!
    12 yıl önce açıldı
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • audigy 2 zs ye takılı
  • yani arkadaşlar onboard olan 7.1 biosdan enable ettim audigy yi kullanacağım için.kasayada audigy 2 zs taktım.denetim masası-ses efektleri ses aygıtlarında audigy 2 zs seçili iken ses alamıyorum.aygıt yöneticisinde audigy 2 zs kapatınca pc'yi kapat tekrar aç komutu geliyor doğal olarak,tekrar açınca aygıt deneti masası-ses efektleri-ses aygıtlarında audigy 2 zs görünmüyor tabiki usb audio görünüyor ama bu sefer de hoparlörlerde ses var ama beni rahatsız eden o tiz ses var ki düşük volumlerde bayağı rahatsız oluyor insan çözemedim yardım edebilecek kimse varmı acaba!!!
  • Fikri olan varmı arkadaşlar?
  • Audgy zs yi taktığın pci yuvayı değiştirererk dene atanan irq değişsin sürücüler yanlış yükleniyor galiba.
    Tabi biz denemeden tam bilemeyiz creative zs ve usb ses kartyı sürücüleri aynı driver kümesindeyse algılama hatalıysa
    aygıt yükleyicisi usb ses kartı zannedip unu yüklüyor olabilir. Tabi bu bir fikir.
    Ben bendeni sürücü kümesini bir inceleyim bu arada bir biligiye erişirsem edit yaparım.

edit: Audigy , 2, zx ve pcmcia ses kartları aynı paketi kullanıyor ama usb kart 2 nx aynı paketi kullanmıyor çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 1 Aralık 2006; 2:02:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.