Herkese merhabalar, Bu konu başlığıyla birlikte aranıza yeni katıldım. Öncelikle kısaca hikayeyi özetleyeyim. Aracımı 2 sene önce satın aldıktan sonra aux ve usb bağlantısı olmaması ve bir çok yer gezmeme rağmen yapılamaması sebebiyle en son bir multimedya android sistem taktırdım.(Darwill marka çin malı) Aracımın kendi hopörlörleri bir süre sonra patladı, zaten söküncede yanaklarının tamamen dağıldığını gördüm. Bunun sonrasında önlere Alpine 1750S Komponent - arkalara yine Alpine 1725S koaksiyel hopörlör aldım ve montajını yaptım. Ancak beklediğim ses yüksekliğini ve berraklığını alamadım. Müzik tesisatı bir dinleyici olarak benim için çok önemli ancak önemli olduğu kadar teknik anlamda konudan çok uzağım Biraz araştırma yaparak şu sonuca ulaştım; Darwill marka DSP li multimedya, hopörlörleri yeteri kadar besleyemiyor ve bu sebeple hem yüksek ses hemde hopörlörlerin gerçek marifeti ortaya çıkamıyor. Bu etapta arabama herhangi bir pandizot ve sub koyma gibi bir isteğim yok. İsteğim yüksek seste bozulmayan (en azından belli bir noktaya kadar) güzel müzik dinleyebilmek. Bunun için çevremde bir kaç tavsiye aldım. Mini bir anfi takarak istediğim seviyeye geleceğiyle ilgili. Önerileri: JBL CS 60.2 JBL CS 75.4 veya muadilleri. Çok fazla bütçem olmayacak. Sizin bu anlattığım hikayede sorunuma bir çözüm öneriniz var mıdır ? Değerli fikirlerinizi duymak isterim. |
Bildirim