Şimdi Ara

Ses yalıtımı hakkında.... Özellikle Serkes'e (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hakanuzay
    2 yıl kadar G.Antep'te görev yaptım. Türkiye^nin en güzel illerinden biri. Hala Çok özlüyorum:)
    Aracını Küsget San. Sİt.'sinde Erdoğan Dizel(Wv Özel Servisi) ne götürürsen tüm sorunların çözülecektir. Erdoğan usta; yıllarca Almanya' Wv'de de görev yapmış değerli bir ustadır. Ayrıca Würth ürünlerinide kullanır. Kendisine Würth'ten selamlar da iletebilirsin. Sorunların bir bir çözülecektir. (Erdoğan usta: 0.537.270.36.80)
    Antep'e sevgiler...

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için hafta içi gideceğim küsget e.
    Tekrar gelir misafirim olursunuz inşallah.
  • valla Süper bişey bu izolasyon olayı ama benim ihtiyacım yok açıkcası arabam ne de olsa Polo 2004hb*75hp!!!
  • Antep'e sevgiler
    quote:

Orjinalden alıntı: emirbayramacar

valla Süper bişey bu izolasyon olayı ama benim ihtiyacım yok açıkcası arabam ne de olsa Polo 2004hb*75hp!!!

• döşemeci yapabilir (ama düzgün bir usta ise tabiki!)
    Ayrıca tabandan gelen sesleri kesmek için würth'ün "PÜTÜR" adındaki ayrı bir ürününü tavsiye ederim.(eksiden araç tabanına zift atılırdı. Bu da benzeri ama en az 50 yıl ileri teknolojisi tabi... )Sonuç mükemmel olacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

döşemeci yapabilirmi bu işlemi ..malzemeyi biz alsak ... yolda asfaltlar kötü oldugu için ister ismez ses geliyor .. onuda duymak istemiyorum ..döşemeci arabaya bunlar döşeyebilirmi acaba

• Ankara'da Şaşmaz'da (İstikbal'İn arkası) Dr.Winnly isimli serviste (CNK) veya Sİncan yolu üzerinde BAŞER(Ford yetkili Servisinde) Tüm izolasyon - pütür(BUNU HERKES YAPTIRMALI)- Enjektör sistem temizliği_katkı vs. ihtiyaçlarınızı alabilir ve uygulama yaptırabilirsiniz.
    Müşterilere; Würth Ankara Böl.Müd.lüğü nün yönlendirmesi ve tavsiyesi ile geldiğinizi söyleyebilirsiniz.
    Saygılarımla,
  • sayın hakanuzay,

ne zamandır ben de würth'ü araştırıyordum. iyi oldu burada karşılaşmamız. ben de aracıma hem araç içi ses yalıtımı hem de araç dışı (pütür) uygulaması yaptırmak istiyorum. güzergahım gereği her gün hem sanırım yeni açılan beşyol'daki yerin hem de mimarsinan'daki binanın önünden geçiyorum. beni ses yalıtımı konusunda isteklerime cevap verebilecek, bu işi daha önce yapmış olan bir yere yönlendirebilirseniz sevinirim. ürünlerin iyi olduğundan eminim ama benim için uygulamayı yapacak yerin işinde ehil olması da çok önemli. dolayısıyla ses yalıtımı konusunda geçmişte birçok çalışması olan bir bayii tavsiye ederseniz, çok sevineceğim.

saygılar
  • Tabiki

Bu bölgede görev yapan bir arkadaşımızı(konusunda uzman) yönlendiriyorum. İsteğinize bağlı; (memnuniyetle) teknik bilgi olarak yardım edecek ve yine isteğinize bağlı bir müşterimize(würth ürünleri kullanan bir servise) uygulama için yönlendirecek.(hakan yıldırım/wurt/istanbul/5378666626)
    Kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: umutgultekin

sayın hakanuzay,

ne zamandır ben de würth'ü araştırıyordum. iyi oldu burada karşılaşmamız. ben de aracıma hem araç içi ses yalıtımı hem de araç dışı (pütür) uygulaması yaptırmak istiyorum. güzergahım gereği her gün hem sanırım yeni açılan beşyol'daki yerin hem de mimarsinan'daki binanın önünden geçiyorum. beni ses yalıtımı konusunda isteklerime cevap verebilecek, bu işi daha önce yapmış olan bir yere yönlendirebilirseniz sevinirim. ürünlerin iyi olduğundan eminim ama benim için uygulamayı yapacak yerin işinde ehil olması da çok önemli. dolayısıyla ses yalıtımı konusunda geçmişte birçok çalışması olan bir bayii tavsiye ederseniz, çok sevineceğim.

saygılar

• özel pütür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 30 Nisan 2007; 14:28:54 >
  • quote:

özel pütür

Isparta'dayım ve aracımın altına pütür yaptırmak istiyorum nasıl temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim......
  • Eee Yanıt yok mu
  • pardon:
    Isparta'da tırlan oto boya (yukarıdaki sanayinin alt tarafında) tel: 2120987
    bu müşterimiz size yardımcı olacaktır.
    saygılar,,,
    quote:

Orjinalden alıntı: drak

quote:

özel pütür

Isparta'dayım ve aracımın altına pütür yaptırmak istiyorum nasıl temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 1 Mayıs 2007; 13:18:17 >

• artık bu bölümde olacağım...

http://forum.donanimhaber.com/m_14031726/mpage_1/key_//tm.htm#14031726

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 26 Mayıs 2007; 9:54:46 >
  • Kusura bakmayın konuyu hortlatacağım ama Adana'da würth bayisi ya da uygulayıcısı var mıdır acaba ?
  • http://www.wurth.com.tr/?site=wurth&sayfa=irtibat

Adana'ya tıklarsanız irtibat bilgileri çıkacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.