Şimdi Ara

Ses yalıtımı hakkında.... Özellikle Serkes'e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu aralar ses yalıtımına kafayı takmış durumdayım. Yaptığım birkaç araştırma sonucunda akustik sünger (10-15 mm kalınlık) ve taş yününün çok iyi ses emiş özellikleri olduğunu öğrendim ve malzemeleri de buldum. Ancak sorun şu ki bu iki malzeme de nemden son derece etkileniyor ve nemi içine hapsediyor. Haliyle halı altı ve tavan altı kullanımlarda paslanmaya sebep olabilir. Ayrıca bu malzemelerin motor kaputu içi, kapı içi ve bagaj içi kullanımı son derece zor görünüyor.

Benim aradığım malzeme aslında dyanmat adıyla yurt dışında satılıyor ancak çok ama çok pahalı. Acaba araç ses izalasyonunda kullanabileceğim, su ve nemden fazlaca etkilenmeyecek, tercihen yapışkan yüzeyli (daha iyi kaplama yapılıp deformasyonu daha zor olduğu için), bagaj içi, kapı içi, kaput altı, halı altı ve tavan arasına kullanabileceğim ses izalsyon malzemeleri hakkında bilgisi olan varmı. Ayrıca çamurluk içine uygulanabilecek pratik bir ürün veya çözüm bilen varmı? Malzemeyi bulduğum takdirde yalıtım işini kendim yapmayı düşünüyorum.

• zor iş o arabanın sağını solunu açıp kaparken sonradan oralar da cok ses yapar hiç bişey orjnal gibisi olmaz aracın markası ne bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: slleey

zor iş o arabanın sağını solunu açıp kaparken sonradan oralar da cok ses yapar hiç bişey orjnal gibisi olmaz aracın markası ne bu arada
    bulursan haber wer
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahisar

bulursan haber wer

Alıntıları Göster
    Araç proton....
    sağını solunu zaten açıp kapatmışlığım var pek çok kez.
    Hatta sağını solunu açıp kapatmadığım sadece bir arabam oldu şimdiye kadar o da sadece 3 ay kaldığı için bende sağını solunu açıp kapatma fırsatım olmadı.
  • 6 ay önce caddy de taş yünü ve sünger uygulaması yaptım . sonuç süper oldu. araç anında ısıtıyor ve anında soğutuyor. geçen ay iç malzemenin ne olduğu konusunda görsel bilgi sahibi olmak için açıp baktım sorunsuz duruyordu. ses ve ısı olayları son derece fark ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101

Araç proton....
    sağını solunu zaten açıp kapatmışlığım var pek çok kez.
    Hatta sağını solunu açıp kapatmadığım sadece bir arabam oldu şimdiye kadar o da sadece 3 ay kaldığı için bende sağını solunu açıp kapatma fırsatım olmadı.

Alıntıları Göster
    işe yarar bir malzeme gibi görünüyor..(resmi ekleyebildiysem)

• quote:

Orijinalden alıntı: eurocv

işe yarar bir malzeme gibi görünüyor..(resmi ekleyebildiysem)

Alıntıları Göster
    Güzel malzemeymiş, bunu nereden bulabileceğim ve fiyatı hakkında bir bilginiz varmı?

• quote:

Güzel malzemeymiş, bunu nereden bulabileceğim ve fiyatı hakkında bir bilginiz varmı?

Alıntıları Göster
    Ben de burada gördüm..

http://www.wurth.com.tr/katalog_otomotiv.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurocv

Ben de burada gördüm..

http://www.wurth.com.tr/katalog_otomotiv.php

Alıntıları Göster
    Ok dir, katalogu ben de buldum, ama fiyat belirtmemişler katalogda. Gerçi istanbulda beşyol da mağazası varmış würthün, olmazsa bi yolum düştüğünde istanbula uğrar incelerim malzemeyi............

• quote:

Ok dir, katalogu ben de buldum, ama fiyat belirtmemişler katalogda. Gerçi istanbulda beşyol da mağazası varmış würthün, olmazsa bi yolum düştüğünde istanbula uğrar incelerim malzemeyi............

Alıntıları Göster
    sorularınızı bir wurth Türkiye personeli olarak cevaplamaktan ve yardımcı olmaktan onur duyarım.
    Saygılarımla,
    Hakan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanuzay

sorularınızı bir wurth Türkiye personeli olarak cevaplamaktan ve yardımcı olmaktan onur duyarım.
    Saygılarımla,
    Hakan

Alıntıları Göster
    Senin araçın markası hangiiydiki ses yalıtımı istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirelessAsus

Senin araçın markası hangiiydiki ses yalıtımı istiyorsun

Alıntıları Göster
    quote:

Saygılarımla,
    Hakan

Kardeş yukarıda görülen ürünlerin fiyatları nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanyo -- 26 Nisan 2007; 22:11:36 >
  • quote:

Saygılarımla,
    Hakan

Alıntıları Göster
    forum indirimi var mı? bir araba için hangi malzemelerden ne kadar gider? tek tek yazıp fiyatlandırırmısınız? bende alıcıyım....

quote:

Orjinalden alıntı: hakanuzay

Saygılarımla,
    Hakan

• quote:

Orijinalden alıntı: sanyo

quote:

Saygılarımla,
    Hakan

Kardeş yukarıda görülen ürünlerin fiyatları nelerdir?

Alıntıları Göster
    Üzgünüm, bu platformda fiyat veremem. Ancak bulunduğun ili söylersen:
    1- Şayet firma isen, bir danışman adrese gelebilir,
    2- Şahıs olarak temin etmek istersen, uygun bir servis(müşterimiz) e yönlendirebilirim. Ve en iyi şekilde ilgilenirler.
    Ayrıca adrese teslimat dahi yaptırılabilir. Tabiki birebir tanıtım ve danışmanlık ile daha net ve hızlı bir sonuç alınabilir.
    teşekkürler,

• quote:

2- Şahıs olarak temin etmek istersen, uygun bir servis(müşterimiz) e yönlendirebilirim. Ve en iyi şekilde ilgilenirler.
    Ayrıca adrese teslimat dahi yaptırılabilir. Tabiki birebir tanıtım ve danışmanlık ile daha net ve hızlı bir sonuç alınabilir.
    teşekkürler,

Alıntıları Göster
    quote:

teşekkürler,

Gaziantep'teyim; CADDY miz kışın çok çok zor ısınıyor ve tekerlek sesi yüksek süratte kafa ütülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tanselah

quote:

teşekkürler,

Gaziantep'teyim; CADDY miz kışın çok çok zor ısınıyor ve tekerlek sesi yüksek süratte kafa ütülüyor.

Alıntıları Göster
    2 yıl kadar G.Antep'te görev yaptım. Türkiye^nin en güzel illerinden biri. Hala Çok özlüyorum:)
    Aracını Küsget San. Sİt.'sinde Erdoğan Dizel(Wv Özel Servisi) ne götürürsen tüm sorunların çözülecektir. Erdoğan usta; yıllarca Almanya' Wv'de de görev yapmış değerli bir ustadır. Ayrıca Würth ürünlerinide kullanır. Kendisine Würth'ten selamlar da iletebilirsin. Sorunların bir bir çözülecektir. (Erdoğan usta: 0.537.270.36.80)
    Antep'e sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 28 Nisan 2007; 10:05:56 >

• quote:

2 yıl kadar G.Antep'te görev yaptım. Türkiye^nin en güzel illerinden biri. Hala Çok özlüyorum:)
    Aracını Küsget San. Sİt.'sinde Erdoğan Dizel(Wv Özel Servisi) ne götürürsen tüm sorunların çözülecektir. Erdoğan usta; yıllarca Almanya' Wv'de de görev yapmış değerli bir ustadır. Ayrıca Würth ürünlerinide kullanır. Kendisine Würth'ten selamlar da iletebilirsin. Sorunların bir bir çözülecektir. (Erdoğan usta: 0.537.270.36.80)
    Antep'e sevgiler...

Alıntıları Göster
    yaklaşık olarak bir aracın izolasyon malzemelerini satın almak kaç paraya çıkar? tamam satış temsilcisini çağırdık diyelim ama 300-500 fiyat çıkarırsa boşuna gelmiş olur... yuvarlak bir rakam verirseniz iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: amdfanatic

yaklaşık olarak bir aracın izolasyon malzemelerini satın almak kaç paraya çıkar? tamam satış temsilcisini çağırdık diyelim ama 300-500 fiyat çıkarırsa boşuna gelmiş olur... yuvarlak bir rakam verirseniz iyi olur

Alıntıları Göster
    Danışman çağırmanız en doğrusu. Amacın ilk planda satış olmadığını göreceksiniz. Almamanız hiç sorun değil.. Yeterli bilgilendirmeyi, hızı, ve hizmeti görmeniz açısından böylesi uygundur. Arkadaşımız gereken ilgiyi gösterecektir.
  • quote:

Danışman çağırmanız en doğrusu. Amacın ilk planda satış olmadığını göreceksiniz. Almamanız hiç sorun değil.. Yeterli bilgilendirmeyi, hızı, ve hizmeti görmeniz açısından böylesi uygundur. Arkadaşımız gereken ilgiyi gösterecektir.

Alıntıları Göster
    hakanuzay bilgilendirmeniz için tesekkürler ankarada bu konu hakkinda bize yardimci olabilecek bir yer önerirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALATBEY

hakanuzay bilgilendirmeniz için tesekkürler ankarada bu konu hakkinda bize yardimci olabilecek bir yer önerirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    döşemeci yapabilirmi bu işlemi ..malzemeyi biz alsak ... yolda asfaltlar kötü oldugu için ister ismez ses geliyor .. onuda duymak istemiyorum ..döşemeci arabaya bunlar döşeyebilirmi acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.