Şimdi Ara

sese duyarlı led volt sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben 4 led i seri diğer 2 4 lü led i de ilk 4 e paralel bağlayarak 12 ledli sese duyarlı led yaptım . normal hoparlör çıkışına veya kulaklık olarak belirtilmiş yere taktıgımda bass a göre yanıp sönüyor ama az . internette gezerken ses çıkışlarındaki volt un ledleri aydınlatmaya yetmiycegi hoparlörden kablo çekmek gerektigini yazmışlar ama nasıl olucagını açıklamamışlar . bilen varsa paylaşabilirmi ? gücü molex den alıyorum (12v) birde sese duyarlıyken normal yansın müzik acınca ritimle yansın sönsün istiyorum onu nasıl yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmaster10 -- 22 Haziran 2011; 11:06:50 >

• arkaadşım şimdi eğer pc de sesi yüksek tutacaksın. ama kolonlardan sesi alırsan o iş olmaz sesi ne kadar açarsan o kadar yanmaya ve müziğe duyarlılığı azalır. eğer düz yanmassını istiyorsan swich kullanacaksın. devresi buarada var :
    http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=842&isim=bilgisayar_kasasina__muzige_gore_yanip_sonen_led_lamba_yapimi

sese   duyarlı led volt sıkıntısı
    buradaki bağlarsna yani düğmeyi ( swich ) istersen düz istersen sesd uyarlı yanacaktır. Unutma Pc de ses hep yüksek tutun.

• arkadasım benim hoparlörün üstünde kulaklık girişi var jack ı oraya takınca hoparlör sesini ne kadar çok açarsam o kadar parlak yanıyo orda sıkıntı yok . ama oraya takınca normal hoparlör sesi gidiyo hem parlak yanıcak hemde ses gelmesi lazım bana
  • abicim adı üzerinde kulaklık girşi tabi keser sesi. pc de ki 3 jakc girşi var pembe yeişl mavi.. maviye takın eğer çalışmazsa ses kartının programlarından veya denetim amsaısndan ayar yapın..
  •  sese   duyarlı led volt sıkıntısı
    bendeki ses kontrol bu şekilde arkadaki maviye takınca hat girişi olarak algılıyo diger jacklardada çalışmıyo . sadece hoparlör ve kulaklık girişlerinde çalışıyo . mic girişine takınca gayet iyi parlaklıkta sürekli yanıyo ritme göre degil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmaster10 -- 22 Haziran 2011; 15:33:16 >
  • o zaman sesi buraya tak ve ledleri normal ses tak
  • o zaman da ses gelmiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED Trafosu Tiz Ses Problemi
    8 yıl önce açıldı
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çoklayıcı kullandınız mı ?
  • afyonda bulamadım çoklayıcı bide şerit led aldım bunu transistöre düz led mantıgıyla baglasam oda sese göre yanıp söner mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmaster10 -- 22 Haziran 2011; 22:09:51 >
  • bilemem deneyin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.