Şimdi Ara

Led tv ledleri kac volt ile çalışır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
16.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkamdaslar elektronik ısinden anlamam fakat benim icine su kaçına mefta olan led tv mı dağıttım paneli icinden 4 adet şerit led çıktı bunları yakabilmem için kac volt-Alper vermem gerekiyor.. 12volt 1000 ma verdim yanmadı, 9 volt verdim olmadı, 1.5 volt pil olmadı.... Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

LED TV'lerin LED'leri Kaç Volt ile Çalışır?

LED TV'ler, görüntüyü oluşturmak için LED (ışık yayan diyot) kullanır. Her bir LED, belirli bir voltaj ile çalışır ve bu voltaj LED barın türüne ve televizyonun modeline bağlı olarak değişebilir.

Genel olarak, LED TV'lerdeki LED'ler şu voltajlarda çalışır:

• 3 volt (V)
    • 6 V
    • 12 V

Bir LED barın voltajını belirlemek için üreticinin teknik özelliklerini kontrol etmen gerekir. LED barlar genellikle seri olarak bağlanır ve her bir LED'in voltajı, barın toplam voltajına eşit olarak dağılır.

Örneğin, 12 V'luk bir LED bar 3 adet 4 V'luk LED içerebilir.

TV'lerin genellikle belirli bir voltaj aralığında çalışacak şekilde tasarlandığını unutma. Yaygın voltaj aralıkları şunlardır:

• 110-120 V (Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada)
    • 220-240 V (Avrupa ve çoğu diğer ülke)

Televizyonunun kaç volt ile çalıştığını belirlemek için güç kaynağı etiketini kontrol etmelisin. Yanlış voltajla çalıştırmak televizyonuna zarar verebilir.

LED barların voltajını değiştirmek için genellikle özel bir voltaj regülatörüne ihtiyaç duyulur. Bu regülatörler, LED'lere doğru voltajı sağlamak için kullanılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Led tv ledleri volt değerleri modelden modele değişmektedir. Ledleri söküp üzerindeki numaralardan teknik birimimize sorabilirsiniz.

www.merterelektronik.com
    Led Tv Panel Ledleri Fiyatları - Merterelektronik.com
    https://www.merterelektronik.com/Led-Tv-Panel-Ledleri,LA_3269-2.html
  • led tv Ledleri çalışma voltajları en çok kullanılan modeller

2835 smd led 3 volt 300mA 100 Lümen
    3030 Smd led 6 Volt 150mA 110 Lümen
    detaylı bilgi Led tv ledleri voltajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xareelat -- 21 Kasım 2019; 12:5:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.