Şimdi Ara

Sese Duyarlı Neon Hakkında SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 2. El bölümünde barbarostugrul adlı kişi sese duyarlı neon satıyor. elinde kırmızı ve yesil mevcut. fıyat 20 tl
  • sese duyarlı neon arkadasımda var ama tipi böyle değil :D
  • Sese duyarlı neonu olan varsa foto vb. yükleyebilir mi?

Yada arkadaşında olanlar bi foto çekip yüklese ne güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrimsonRed -- 17 Ekim 2010; 18:58:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquana

neonlar sese duyarlı degilmiş resimde en altta gorunen pci slota takılan aparatı yok maalesef alacak arkadasların haberı olsun

Sese Duyarlı Neon Hakkında SS'li

Bundan arıyorum kalmamış hiçbir yerde. Modası mı geçti yoksa üretilmiyor mu artık. UV'ler pek hoşuma gitmedi. Sıradan neonlarda sürekli yanıyor. Sese duyarlı olanlar lazım mavi ve kırmızı olacak şekilde. Bunun devresini hazır olarak bulamaz mıyız acaba?

Kasayı bekledik aylarca şimdi de neon arıyoruz.

• hocam olay neonda değil zaten pcı yuvasına takılan anahtarda bitiyo o kocaman yeşil kutu voltaj düşürüyo bildiğin adaptör o 12 den 3 e düşürüyo aynısından bendede var ama sese duyarlısını malesef hala arıyorum bulamadım pcı uvasına takılan anahtar olmadan sese duyarlı olmaz
  • piyasada böyle birşey satmıyor olmaları çok galiba
  • off nerden bulcaz ya
  • 1 devre yapan arkadaşın veya tanıdığın veya para karşılığı yaptırabileceğin biri varsa ona yaptırabilirsin bu neonları o şekilde takıp kullanabilirsin

2 araba için sese duyarlu neonlar var onları alıp 1-2 kesip biçme işleminden sonra kasaya uygun hale getirebilirsin

3 yurt dışından set halinde veya sadece sese duyarlı anahtarı sipariş edip burdaki neonları takabilirsin

3 seçeneğin var kolay gelsin
  • onları sese duyarlı yaparsın arkdaşım ondan basit ne var neonları gördügüm kadarıyla 12 voltu alıyor pcen sende içine su tip31den kendin bi kutu yap bagla al sana sese duyarlı ne canını sıkıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: canavar453

onları sese duyarlı yaparsın arkdaşım ondan basit ne var neonları gördügüm kadarıyla 12 voltu alıyor pcen sende içine su tip31den kendin bi kutu yap bagla al sana sese duyarlı ne canını sıkıyorsun

Daha açıklayıcı bilgi isteriz ???
  • forumda göreceksiniz ses duyarlı led yapımı basit diye ona bakın orada var ama neon ile çalışır mı bilmem =)
  • quote:

onları sese duyarlı yaparsın arkdaşım ondan basit ne var neonları gördügüm kadarıyla 12 voltu alıyor pcen sende içine su tip31den kendin bi kutu yap bagla al sana sese duyarlı ne canını sıkıyorsun

/>

Ledleri neon olarak düşünür ve bağlarsak bu şekilde olur mu diyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

/>

Cevap vercek yokmu ?

• beyler öncelşkle mesajımı iyi okuyon :D djemo31 nickli kardeşimiz sese duyarlı neon yapıp satmaktadır fiyatı 49.90 tl dir hemde uv neon sese duyarlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaseModder

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

/>

Cevap vercek yokmu ?

Ben aynı şekilde şerit led ile yapmıştım neon ile de olur bence

• Bunu kasanın içine takabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Bunu kasanın içine takabilir miyiz?

evet ben öyle kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.