Şimdi Ara

Sese Duyarlı Neon Hakkında SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar gecen gün neon aldım vatan bilgisayardan

sorun su sese duyarlı degil sürekli yanıyor sorun bendemı?

• kardeş örenirsen yaz buraya bnde alcamboşuna almiim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquana

iyi akşamlar gecen gün neon aldım vatan bilgisayardan

sorun su sese duyarlı degil sürekli yanıyor sorun bendemı?

Aynısından bende de var Seninki beyaz bendeki yeşil Ama ne yazık ki bunlar sese duyarlı neon değil Oradaki kutuyu görünce bende sese duyarlı neon sanmıştım ama alakası yokmuş

• mantıklı sonuçta kim verir 8$ a sese duyarlıyı ha bide bunlar uv mi yani blacklight gibi karanlıkta forforlu şeyleri parlatıyomu
  • doğru 8 dolara sese duyarlı zor
  • Arkadaşlar sese duyarlı neonu bulmak çok zor ben 2 tane almıştım zamanında arkadaşın resimlerindeki kutuda ama bir parça eksik ses ayarı felan olan pcı slot ayrıca sese duyarlı neonlar tekli satılmıyor ikili 30 cm şeklinde bendeki cooler master
  • zamanında vatanda çiftli 30cm sese duyarlı vardı fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 10 tl idi. 2 tane almıştım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkasında siyah döndürmeli bir parça var onu kısarsan müziğin bassları ışıkla bütünleşir en azından benimki öyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

arkasında siyah döndürmeli bir parça var onu kısarsan müziğin bassları ışıkla bütünleşir en azından benimki öyleydi

Neyin arkasında merak ettim Çünkü o yeşil kutunun arkasında falan birşey yok. Sadece gördüğün üst kısmı delikli Yani düğme falan yok Seninkinin neresindeydi düğmesi ? Yeşil kutu üzerinde mi ?

• neonlar sese duyarlı degilmiş resimde en altta gorunen pci slota takılan aparatı yok maalesef alacak arkadasların haberı olsun

• geçmiş olsun kardeşim olsun sende istediğin zaman aç kapa
  • Ben de aynı konuda mağdur oldum ucuza bulunca bi heves aldım fakat ao aparattan bende de yok kasa içinde haybeye duruyo o yeşil delikli kendini bilmez kutu
  • ritme göre açar kaparsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix7749

ritme göre açar kaparsın artık

Bu iyiydi Alırken hiçmi sormadınız yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

ritme göre açar kaparsın artık

Bu iyiydi Alırken hiçmi sormadınız yahu

Satış elamanı bilmiyorkiüstündede sese duyarlı yazınca aldım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquana -- 18 Haziran 2010; 18:23:30 >

• dostum yarın bende cooler master marka buldum 20 ytl ye ses'e duyarlı ve 3renkde yanan sonen bugun dükkandaki adam yapamadı taner mi ne bir eleman varmış o yapıyormuş dur bakayım o adamda yaparsa alacağım.
    yok eğer sürekli yanarsa almayı düşünmüyorum
  • flood için özür dilerim ama kutusunda aynen boyle yazıyor.
    sound activiated
    sebsivitity adjustment
    ama bu sadece yanıyor sese duyarlı değil

• bndede kırmızısı var bn biliyodum sese duyarlı olmadıgını ama o yesil kutu bnde umut olusturdu eve gittim bi umutla taktım ama hep yanıyor bide yesil kutu o kadar kullanıssız ki tavana takmak isterseniz koycak yer bulamıyorsunuz kutu sarkıyor gereksiz yere masraf yapiyor cm:D

ekleme: madem sese duyarlı degil niye ustune boyle yazarsın hadi yazdın o yesil kutunun ustunde niye delikler var hadi koydun kutu niye yesil ve kocaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: akakivanc

bndede kırmızısı var bn biliyodum sese duyarlı olmadıgını ama o yesil kutu bnde umut olusturdu eve gittim bi umutla taktım ama hep yanıyor bide yesil kutu o kadar kullanıssız ki tavana takmak isterseniz koycak yer bulamıyorsunuz kutu sarkıyor gereksiz yere masraf yapiyor cm:D

ekleme: madem sese duyarlı degil niye ustune boyle yazarsın hadi yazdın o yesil kutunun ustunde niye delikler var hadi koydun kutu niye yesil ve kocaman

zannedersem kutu katotlara giden voltajı ayarlıyor ama gercekten büyük ayriyetten çift taraflı yapıstırıcı alıp yapıstırdım :D neseki bende vatandan alcaktım sonra fforumda SAVIAR abimizin ilanını gördüm :D iki tane sini 15 e aldım +sese duyarlılığını sağlayan kutu ile birlikte

• quote:

flood için özür dilerim ama kutusunda aynen boyle yazıyor.
    sound activiated
    sebsivitity adjustment
    ama bu sadece yanıyor sese duyarlı değil

Söyledim ama kardesim kutusuna aldanmayın diye tekrar söylüyorum resimde isaretli parca yoksa almayın sese duyarlı degil neonlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.