Şimdi Ara

Yavaş yavaş Kasa Mode a başlıyorum--İlk ürünümü aldım, sese duyarlı lamba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kısmetse kasa mod a başlayacağım. Yanında bir iki fan vs. vs. oc için ürün alacağım,yalnız internetten bakıorum da mesela veganın vs. sitesine bi termal macun 20 milyon bi renkli fan 15-20 milyon, arkadaş 30+kdv ye psu lu renkli fanlı kasa almıştı mesela bunlar çok yüksek fiyatlar MECİDİYEKÖY de bu zımbırtıları ucuza sanat yer var mıdır? Varsa neresidir yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 27 Mayıs 2005, 20:51:26 >

• Mecidiyeköy'ü bırak, TR'de ucuza bulamazsın bunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: X-GeN

Mecidiyeköy'ü bırak, TR'de ucuza bulamazsın bunları

ya bu da bir bakış açısı ama pahalılar içinde en ucuzu neresi,en azından Mecidiyeköyde nerleri satıo?
  • Valla dedikleri gibi pek ucuza bulamazsın .

En ucuz yolu kendin yapman veya
    çok malzeme alacaksan yurtdışından bu tip ürünleri satan bir site bulacaksın .

Sonra oranın patronu ile mailleşeceksin . Toptan alım yapacağım bana indirim yap diyeceksin.

Bir arkadaşım vardı. O öyle yapıp yarı fiyatından daha aşağı getirtmişti...
  • abi ya benim alacağım bi renkli kasa fanı bi renkli işlemci fanı bi neon lamba bi de arctic cooling termal macun budur ya , az bişi alcam o yüzden diom çıkıcam 1 gibi falan nereye gideyim, yoksa kasa kesme işini falan pvc doğramacıda yaptıracağım falan
  • Mecidiyeköyde DT ye git. Orası hepsinden iyidir...
  • mecidiyekoyde git dijital center a bak ne var ne yok.. ama ucuzluk zor iste turkiyede..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.dijitalcenter.com

Yada

www.firebal.net

Bak
  • mecidiyeköy denince zaten akla ilk başta
    www.dijitalcenter.com geliyor..
    tüm modifiye ürünleri var
  • ben bugün termaltake 3 renkli sese duyarlı lamba birde ducting mode aldım, ducting mode 8 dolar, lamba 13 dolar ...
    Kasayı açık sarıya boyamayı düşünüyorum, eksoz fanınıda mavi alacağım, işte lacivert sprey boya ile sarı üstüne agresif bişiler karalamayı düşünüyorum nasıl olur sizce?
    Yada laciverte boyayıp ön konsolda sarı renklere falan yer vereceğim...
    birde cdrw yi laciverte boyamayı düşünüyorum
    Bir sorun daha olacak, PVC kaplamacıda kaça kaç kestiriğim kasa kapağını? Geniş kestirmek istiyorum tabelacıdan akrilik midir nedir şu şeffaf şeyden de alacağım, tabelacı istediğim ölçüde verirmi?
  • dostum yan kapağı kestirmeden önce evde nereden kestireceğini çiz. çok ayrıntılı incikli cincikli çizersen kesemezler yan kapak mahvolur. sade bir tasarım yapmaya bak. çünkü benim gittiğim tabelacı yaklaşık 20 dk uğraştı saolsun tüm ısrarlarıma rağmen parada almadı. ben kasayı boya değilde kaplama kağıtla kapladım piyasada değişik desenliler var ilginç bişey bulabilirsin hem yarım saati geçmiyor hemde geri dönüşü var istediğin zaman çıkarabilir yada değiştirebilirsin ama yinede sen bilirsin. bu arada bişey sormak istiyorum şu ducting mode işemci heatsinkin üzerine takılan sanırım. onu takıp kullandın mı? ses ve performans açısından ödediğin fiyata değer mi?
    referans olması açısında ben kapağı kestirdikten sonra aşağıdaki gibi oldu. kasa krem renkti gri kaplama ile kapladım.
    http://kadirsevinc.sitemynet.com/klasor/

• daha takmadım, takınca sonuçlaı buraya yazarım...
    Şu anda işlemcim 49 derece, büyük ihtimal macun azalmış durumda, ben 40 ın altaına düşmeyi planlıyorum, ama teorik olarak, akışkanlar mekaniğine göre adamların dedikleri doğru....Şimdi şu durumda fan heatsinkle bitişik olduğundan fanın merkezinde hava akışı yok, en önemli ve baya geniş bir alan, ama bu aleti takınca hava akışı her yere eşit dağılıyor, ölü bölge den etkilenmiyor, bir de hsinkin dibinde olmadıüı için ses azlıyor...

Bu arada seninkide hoş kasa içi çok derli toplu benim kablo salatası, bende o kaplamadan alacağım ama bunlar ne kaplaması, Bauhaus tan filan mı alayım bu kaplamayı?
  • bu içi tam yoplanmadan önceki hali ide kablolarını falan yuvarlatıp fosforlu bantla sardım ki mükemmel oldu dijital makinem gelsin yeni fotoları ekleyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

bu içi tam yoplanmadan önceki hali ide kablolarını falan yuvarlatıp fosforlu bantla sardım ki mükemmel oldu dijital makinem gelsin yeni fotoları ekleyeceğim.

of of bekliyorum, fosforlu bantu nerden aldın
  • Konuyla alakası yok ama bi tarafımız yırtıldı burada kasa modifiye bölümü açılsın diye , kimse ilgilenmedi. Tınnn yani
  • harbi heee...
    Aslında bu işi hobi olarak yapan seven arkadaşlar bi araya gelip bi site yapsalar tadından yenmez, belki ileride profesyonel şeyler bile çıkabilir....
  • 50 dereceydi ya işlemci ducting mode 35 e indirdi ses azaldı
    ama termal macunu da yeniledim o da etkili olmuş olabilir
  • bu sese duyarlı ışık ne oluyor yaw.Okul bitsin bende bu işlere girmeyi düşünüyorum.
  • dostum yuvarlak ide kabloları çok pahalıydı bende kendi işimi kendim gördüm. kasanın içini açıp elle dokunmadan veya çok yakından görmeden amatör bişey olduğunu anlayamazsın ide kablolarını boyuna maket bıçağıyla dikkatlice kesip hepsini bir yerde yuvarlak halde topladım. üzerine fosforlu not çizmek için kalemler var ya onların fosforlu sarısından boyadığım kağıtla kaplayıp üzerine ince bir işçilikle tek kat bant sardım resimler gelince nasıl bi iş çıkardığımı göreceksin. harddisk zaten sata olduğu için ide kablosu yoktu ben sadece floppy ve cdrom,writer idelerini kapladım.(maliyet 1ytl) kaplama kağıdı meselesine gelince bahouse çok pahalıdır ya çarşıda bordür falan satan dükkanlar var orda kaplama kağıt falan da satılıyor. benim gittiğim yerde onlarca çeşit vardı biri mutlaka sana hitap edecektir. 1.5 metresi işimi gördü.(maliyet 2.25 ytl). şimdi yan tarafa plexi cam veya normal camla beraber 12lik bi fan takacağım. bi ışıklı ve kontrlörlü fanda işlemcinin üzerine... bilmiyorum birde power kablolarını bi şekilde topladım mı? hava nasıl isterse dolaşsın kasada. ya bende sana şu ducting midir nedir? onu nerden aldığını soracağım.

• vEGA DAN ALDIM MECİDİYEKÖYDE aLİ SAMİYENİN KARŞISINDA oralarda cadde üstünde göreceksin, kocaman Vega yazıyor, thermaltake ve Powercolor un distribütörü,bir de karşı çaprazında arkada bir yerde Dijital Center var, orası da aynı fiyat ...
    Sen saydam panel almadın mı, tabelacından akrilik almış genelde yapanlar, bende ondan alacağım da bu sert bir cisim mi? Ortasına fan deliği açıp fan takmak istiyorum işlemciye üfleteceğim,Ducting e daha çok hava akışı olsun diye, ama nasıl hava tutacağım onu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.