Şimdi Ara

Yavaş yavaş Kasa Mode a başlıyorum--İlk ürünümü aldım, sese duyarlı lamba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya dostum 12lik fan alacağım alınca fanı alıp camcıya veya tabelacıya götürüp fanada 12lik bi delik açtırawcağım. gene gene gitmek olmasın diye henüz yan tarafa bişey almadım. akrilik veya plexi glass herneyse onlar fanı tutmaya yeter ama bulamazsamda uygun kalınlıkta bi cam almayı düşünüyorum.
  • ya cam kasaya nasıl monte olacak, o kapak ağır olur, cam işi sakat abi, kırılabilir hera an
  • akrilikten bahsediyoruz nereye kırıyosun
    akrilik çok sağlam bi malzeme (ama siz de asılmayın sağlam diye)
    çatlama derdi felan olmaz mesela fan deliği rahatlıkla açılabilir
    çatmala olmaz ama kırılıd mı tam kırılır yani ona göre halledin işinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeR -- 29 Mayıs 2005, 12:18:30 >
  • bugüne kaar kasanın yan kapağı ne gibi bi zorlamaya maruz kaldı ki? bi yerden bi yere nakliye ederken dikkat edildiği taktirde ben bişey olacağını sanmıyorum. özellikle evde durup dururken yan taraf cam olmasa bile herkes kasasını darbeden koruyor öyle değil mi?
  • arkadaşlar sizlere önerim var kendi forumum var orda bi kasa mod bölümü açalım ?
  • olm milletin ayağı alışmış foruma bi mod için forum mu değiştirelim yani
    esasında buraya açılması aşrt ya
    baksana oc bölümünde modları gösteriyoruz
  • BUDA BENİM KASA NASIL OLMUŞ DAHA BAŞKA NELER YAPABİLİRİM ?
    YORUMLARINIZ ???

• e peki siz bilirsiniz
  • Aslında,öle birisi yurt dışından getirtse bu tip ürünleri walla çok iyi olack...Eğer biri kabul ederse,getirtme fikrine yurtdışından;ben ortak olabilirm..
  • ya sizin kasalar çok derli toplu benimki öyle değil sinir oldum ya

Bu arada ben cam için demiştim kırılma olayını...
    Hem cama ortadan delik açarsan dayanmaz...
    Camlara eskiden fan takmak için delik açıolardı ama merkezden cama açacağın delik büyük ihtimalla onu ortadan çatlatır , ben o işin biraz yaş olduunu düşünüyorum ama akrilik sert bişise olur...
    Akrilik delik açmaya geliyosda çok bomba olur işte
    Çıkmaya üşeniom çarşıya bi ara çıkiim bari, ben kasayı kestirme işinide akrilik işinide tabelacıda yaptırabilir miyim acaba? Bir de 20 milyon isterse şimdi sinir ol...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.