Şimdi Ara

Akıllı Izgara Hararet nasıl sizce?( SS'li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
26.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıllı Izgara Hararet; Dünyada ilk kez dikey pişirme teknolojisi bir Türk Mühendis tarafından tasarlanmıştır. Araştırma merkezlerince yapılan lanoratuvar araştırmaları sonucunda kanser riski taşımadığı onaylanmış bir üründür. Hararet evinize girince bildiğiniz tüm pişirme yöntemlerini unutursunuz. Çünkü Akıllı Izgara Hararet ile geleneksel pişirme yöntemlerinin tüm olumsuzluklarını bertaraf eder, tümünün avantajlarını ise tek bir cihazda toplar.

Bu cihazdan almayı düşünüyorum nasıl sizce ? Fiyat 189 TL

Akıllı Izgara Hararet nasıl sizce?( SS'li ) Akıllı Izgara Hararet nasıl sizce?( SS'li ) Akıllı Izgara Hararet nasıl sizce?( SS'li ) Akıllı Izgara Hararet nasıl sizce?( SS'li )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando Sucre -- 30 Eylül 2013; 15:11:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Akıllı Izgara Hararet Yorumları

Akıllı Izgara Hararet, yemek pişirmeyi kolaylaştıran yenilikçi bir cihaz olarak tanıtılmaktadır. Kullanıcı yorumları, cihazın performansı ve özellikleri hakkında değerli bilgiler sağlayabilir.

Özellikler:

• Izgara, ızgara yapmayı kolaylaştıran önceden ayarlanmış pişirme programları sunar.
    • Sensörler, yiyeceklerin eşit şekilde pişmesini sağlayarak fazla pişmeyi önler.
    • Izgaranın yağ giderme sistemi, sağlıklı yemek pişirmeyi destekler.

Kullanıcı Yorumları:

Kullanıcıların Akıllı Izgara Hararet hakkındaki yorumları genellikle olumludur. Birçok yorumcu, cihazın kullanım kolaylığını ve yemeklerin lezzetli pişmesini övmektedir. Bazı kullanıcılar, cihazın temizlenmesinin zor olabileceğine dair endişelerini dile getirmektedir.

Hararet Mangal Şikayetleri:

Bazı kullanıcılar, Akıllı Izgara Hararet'in yüksek fiyatına ve sınırlı pişirme alanına dikkat çekerek şikayette bulunmuştur. Ancak bu şikayetler, cihazın genel olarak olumlu karşılanmasına kıyasla azınlıktadır.

Diğer Önemli Yorumlar:

• Kullanıcılar, Akıllı Izgara Hararet'in yiyecekleri hızlı ve verimli bir şekilde pişirdiğini belirtmektedir.
    • Cihazın pişirme programları, ızgara yapmayı yeni başlayanlar için bile kolaylaştırmaktadır.
    • Kullanıcılar, yağ giderme sisteminin, daha sağlıklı yemek pişirmeye yardımcı olduğunu bildirmektedir.

Sonuç:

Akıllı Izgara Hararet, kullanım kolaylığı, verimliliği ve pişirme kalitesi sunan bir cihazdır. Kullanıcı yorumları genellikle olumlu olsa da, yüksek fiyat ve sınırlı pişirme alanı gibi bazı potansiyel dezavantajlara dikkat etmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ızgarayı yan yatırmışlar
  • ateş olmadan olmaz
  • Bir MANGAL Değil
  • işlev iyi güzel de tasarımlar hep aynı abi bildiğin küçük soba gibi :D biraz daha geliştirsinler şu tasarımları
  • Eski Türk filmlerinde ki para taşıdıkları çantalar gibi.
  • Türk işi Fakat vazgeçtim ya bana biraz tost makinesini andırdı ilkten güzel ve kullanışlı olabilceğini düşündüm fakat piyasada adı bile duyulmamış ürün sürekli sorun çıkarır bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok elektrik harcar. Saydam olmadığı için sürekli pişip pişmediğini indir kaldır kontrol etme gerekir. Akan yağın nereye gittiği meçhul vs vs.
  • BULUŞ YENİ DEĞİL. ekmek kızartma makinesi mantıgında...
  • "Çünkü Akıllı Izgara Hararet ile geleneksel pişirme yöntemlerinin tüm olumsuzluklarını bertaraf eder, tümünün avantajlarını ise tek bir cihazda toplar. "

Neymiş bu olumsuzluklar ve avantajlar? Ürün açıklaması baştan ofsayt, tırt.
  • Köz de pişmedikden sonra tadı olmaz.
  • Çalışma prensibi ;diğer ucuz pişiricilere göre direkt olarak ısı veren rezistansı görmeden pişirmesi... bu bi avantaj..çünkü direkt rezistansın ışığıyla pişen gıdalarda kanser riski olduğu söyleniyor.. bence güzel ürün..özellikle balık pişirmeye üşenenler için.. ama fiyatıne gelince baya bi kazık189 tl,..şuan takliti yapılmadığı için böyle...takliti çıkarsa bi süre sonra aynısını 75-80 tl civarına bulunabilir.. o zaman bende alırım..şuan o parayı vermem..
  • Rezistanslar açıkta değil, bir emaye ya da alüminyum gibi bir materyalin içine gizlenmiş. Yapı olarak da Tokat Kebabı ocağına benzetilmiş. Kuzine soba fırınından farkı yok. O kadar para verileceğine 60 liraya dikdörtgen fırın alın aynı şey. Izgara kelimesi bu ürüne tam karşılık gelmiyor. Alınmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 25 Nisan 2014; 19:42:22 >
  • Uzunca bir araştırma dan sonra, bu ürünü almaya karar verdim.

Çünkü;
    1- Çift taraflı rezistans olduğu için eti çevirmeye gerek yok. İçine eti koyuyorsun tek sefer de iş bitiyor.

2- İster et olsun ister tavuk, toplam da pişirme süresi 25 dakikayı geçmiyor. Zaman benim için en önemli kriter.
    (Daha önce ERA marka bir termostatlı ızgara kullanıyordum. Tavuk da pişirme süresi 45-50 dakikayı buluyordu.)

3- Gerektiğin de, İç aksamının kolayca temizlenebilmesi.

4- Üstte ki çıkarılabilir kapak şeffaf temperli cam olduğu için etin pişip pişmediğini kısmen de olsa görebiliyorsunuz.

Varsın tasarımı iyi olmasın, önemli olan işlevi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 14 Temmuz 2015; 23:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Çok elektrik harcar. Saydam olmadığı için sürekli pişip pişmediğini indir kaldır kontrol etme gerekir. Akan yağın nereye gittiği meçhul vs vs.

Kendi web sitesinde ki açıklamaya göre, pişirim başına 50 kuruş elektrik harcıyormuş.

Üstte ki çıkarılabilir kapak şeffaf temperli cam olduğu için etin pişip pişmediğini kısmen de olsa görebiliyorsunuz.
    Ayrıca pişme esnasın da etin tamamını görmek istiyorsan, ızgarayı yukarı kaldırıp bakmak hiç zor bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 13 Temmuz 2015; 3:33:55 >
  • Çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Çöp

O yüzden mi Gittigidiyor.com ve Media markt sitelerin de takır takır satılıyor.

Bilip bilmeden herşeye çöp deme alışkanlığınız dan vazgeçin.
  • Mangal Olanı da yapmışlar

Satış 78 TL

Video

• Güncel kullanan yok mu arkadaşlar,Bunun bi de
    www.hepsiburada.com
    Hotpoint  VG 120 GHXO- 106011 Dikey Izgara Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hotpoint-vg-120-ghxo-106011-dikey-izgara-p-HBV00000A5LNF?magaza=Hepsiburada
    versiyonu çıkmış. Ama ben
    www.hepsiburada.com
    Hiper Varyete Elektrikli Izgara - Düz Versiyon Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hiper-varyete-elektrikli-izgara-duz-versiyon-p-MTHIPVRY
    ile Hararet arasında kaldım ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamut

Güncel kullanan yok mu arkadaşlar,Bunun bi de
    www.hepsiburada.com
    Hotpoint  VG 120 GHXO- 106011 Dikey Izgara Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hotpoint-vg-120-ghxo-106011-dikey-izgara-p-HBV00000A5LNF?magaza=Hepsiburada
    versiyonu çıkmış. Ama ben
    www.hepsiburada.com
    Hiper Varyete Elektrikli Izgara - Düz Versiyon Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hiper-varyete-elektrikli-izgara-duz-versiyon-p-MTHIPVRY
    ile Hararet arasında kaldım ne dersiniz?

hotpoint daha modern duruyor. acaba ısıtıcıları açıktamı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.