Şimdi Ara

Sese Duyarlı Şerit Led ( 150 Led Lamba İle )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tip 31c Transistör ile ilk denemem de mükemmel sonuç aldım.Ledlerden en iyi şekilde sonuç almak için 2+1 ses sisteminin ana bass kolonundan sesi aldım ve her bas vuruşunda mükemmel performas verdi.

Videosu:
    http://www.youtube.com/watch?v=CNsRIO1w8_M&feature=youtu.be

• hocam transistörle letin bağlantı şekli nasıl yardımcı olurmusun bende yapmak istiyorum ?
  • Resimdeki yolun aynısını uyguladım ancak bende bir değişiklik var ses cakı bağlamadım.onun yerine sesi 2+1 ses sisteminin ana bass kolunun dan sesi aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cantahsin58

Tip 31c Transistör ile ilk denemem de mükemmel sonuç aldım.Ledlerden en iyi şekilde sonuç almak için 2+1 ses sisteminin ana bass kolonundan sesi aldım ve her bas vuruşunda mükemmel performas verdi.

Videosu:
    http://www.youtube.com/watch?v=CNsRIO1w8_M&feature=youtu.be

hocam bir şey soracağım ben de yapacağım da şerit led var bu sistemde şerit led kullansam olur değil mi? aynen öyle bir şey kurmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Bendede 2+1 Ses Sistemi Var Mikadonun Şimdi Bunun Bi Ekolayzrlı Usb Girişli Fln Bi Ana Kolonu Var İçinde Amfili Birde 2nci Kolonu Var Arasında 2 Kablo İle Bağlantı Var Sen Şimdi Hangisine Bagladın Bass Kolonuna Bagladım Diyorsun Ama Anlamadım Siyah Kırmızı Tırnaklaramı Sıkıştırdın
  • İyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led aydınlatma ve akü
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.