Şekil için kusura bakmayın. Ama anlarsınız. Şimdi detaylı anlatıcam.
2+1 ses sistemi alıcam. yalnız Ses sisteminin girişinin hem pc ye hem uydu alıcısına hem de dvdplayer a bağlamak istiyorum. Yani hiç yerimden kalkmadan kablo değiştirmeden tv izleyebilmeliyimi ardından dvd izleyebilmeli veya pcden hd filmler izleyebilmeliyim. PC'deki ses kartım creative dolayısıyla creative 2+1 alıcam. Yani ses sisteminden çıkan 3.5 mm kabloyu 3 e bölebilirmiyim Biraz fantazi bir sorun ama mümkünmü onu soracaktım
sakıncalı bir durum iki cihazı aynı anda açarsan istenmeyen durum olabilir bu gibi durumlarda switch kullanılabilir, bu da kaynak değiştirirken yerinden kalkmanı gerektirir 2 girişi destekleyen modeller var ama 3 giriş için creative görmedim belki de vardır
2 cihazı aynı anda açmama zaten televizyon müsade etmiyor. o 2 girişli creative modelleri hangisi?
mesela I-Trigue 3400 2.1 bu cihazda iki ses girişi mevcuttur
hocam bu model bana pahalı geldi. 2+1 den çıkan kabloyu ikiye bölen bir switch'te niye yer değiştiricemki? yani hadi biri pcye bağlı diğeri uydu reciever a bağlı olsun kabloyu 2 ye böldükten sonra önemli değil. Çünkü televizyon kendisine hangi çıkıştan giriş yapıldıysa bana onu seçme imkanı veriyo ki zaten ses sistemini televizyona bağlamıcam.