Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar çok fazla kullanmayacağım için çok fazla para harcamadan psu değiştirmek istiyorum zaten mevcut psu da bundan daha kaliteli değildir.
sana söyleyecegim markalardan uzak dur geri kalan hangi markadan alırsan al seni pisman etmez.. everest frisby super power bross raidmax quake trust boost tx ----------- bu markalardan uzak dur geri kalan bütün markalardan alabilirsin.. asus,aopen,thermaltake,xilence,ocz,high power,corsair,cooler master,fsp,tagan,enermax vs. vs.
quote:
Orijinalden alıntı: anakondapower
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar çok fazla kullanmayacağım için çok fazla para harcamadan psu değiştirmek istiyorum zaten mevcut psu da bundan daha kaliteli değildir.
Yorumlar için tekrar teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum, acaba switch mode power supply nedir?
Switch mode power supply nedir? Bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: anakondapower
Switch mode power supply nedir? Bilen var mı?
SMPS, günümüz güç kaynaklarında ve çoğu besleme sisteminde kullanılan teknolojidir.
Standart "trafo+ köprü diyot + kondansatör" den ibaret olan adaptör sisteminden çok daha farklı ve komplekstir, çok daha verimlidir, ağırlık ve kapladığı yer olarak da tercih nedenidir.
SMPS, günümüz güç kaynaklarında ve çoğu besleme sisteminde kullanılan teknolojidir.
Standart "trafo+ köprü diyot + kondansatör" den ibaret olan adaptör sisteminden çok daha farklı ve komplekstir, çok daha verimlidir, ağırlık ve kapladığı yer olarak da tercih nedenidir.