Winfast px6600 gt ekran kartlı bi sistemim var. sb24 sound blaster bi ses kartı aldım fakat ekran kartını devredışı bıraktıgımda ses geliyor ekran kartı aktif durumdayken hiç ses çıkmıyor bunun ne gibi bi sorunu vardır? çakışma yok diyor ama sanırım bi çakışma söz konusu
evet bu bir çakışma.. şimdiki ekran kartlarındada ses codecleri mevcut.. buda ses kartlarıyla çakışma yapıyor.. düzeltmenin bildiğim iki yolu var 1-aygıt yöneticisinden ekran kartının ses driverını devredışı bırakmak 2-devre dışı bırakmadan denetim masası ses aygıtları bölümünden varsayılan ses aygıtı olarak soundblasterı seçmen..
öncelikle çok sağolasın. peki ekran kartının ses driveri ne diye geçer bi bilgin varmı?
Aygıt yoneticisinden ses video ve oyun denetleyicilerine gir orada görürsün tümünü.. benim ekran kartımınki High definition Audio aygıtı diye geçiyor(farklılık gösterebilir sende)
Video codegin içinde gördum bahsettigin codecleri fakat ben kaldırıyorum.kendisi otomatik olarak yukluyor?
dostum codecleri kaldır demedimki??? zaten resimdede ekran kartının ses sürücüsünüde göremedim... sen iyisimi denetim masası ses aygıtları bölümünden varsayılan aygıt olarak soundblasterı seç ok.
Valla sadece o gözukuyor ama gene olmuyor gene olmuyor. ewkran kartını devradışı bırakıom ses gelio aktif oluncada gidio :S:S beynım döndu sabahtan beri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme