Bildirim
Sesli Görüşmeli Yayın yapabileceğim bir program arıyorum...
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tahminimce karşı taraftakini ele vermek istiyorsun
skype ile çok kaliteli ses ve görüntü ile görüşme yapabilirsin fakat ikinizin de skype hesabı olması lazım, sadece senin hesabın varsa onun cep ya da ev telefonunu da bu programla belli bir ücret karşılığında arayabilirsin
yayınlaması ise sana kalmış, bilgisayarında HDMI çıkışı varsa mahalleye bile sesli görüntülü yayın yapabilirsin -
yok kardes bir radyo yayını yapmak istiyorum.. Radyoda muziği kesip kendim konusabiliyorum...Benim amacim benle birlikte bir kişiyi daha yayinda konusturmak... Yane karşılıklı bir konusmayi yayına aktarmak istiyorum kısacasi...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- excel"de 2 sütunu karşılaştırma düşeyara
- telefon numarasından konum bulunur mu
- teknik servis programı ücretsiz
- excel içerir formülü
- word çalışma dosyasını oluşturamadı geçici ortam değişkenini denetleyin
- torrent siteleri
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- son kapatılan sekmeyi açma
- udf dosyası nasıl açılır
- mac adresi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X