Arkadaslar selamlar, su aralar yabancı dil üzerinden telsiz kaliplari calisiyorum, isimi kolaylastirip pratigimi gelistirmek adina bir sistem düsündüm ancak ne kadar mümkün bilmiyorum. cok arastirdim ancak birsey bulamayinca belki kolay bir yolu vardir diye topic acmak istedim..
Yapmaya calistigim sudur ki A ve B arasinda belli bi kaliba göre konusmalar geciyor,
A yi kendim olarak belirleyip, B için de önceden kaydetmis oldugum parca parca her biri belli basli uzunlukta ses dosyalari var. Konusma belli bi akisa gittigi için A nin herhangi bir konusmasini ben seslendirdigim anda bilgisayarin sesimi algilayip konusmayla ilgili bir sonraki B için olan sesi vermesini istiyorum. Ve konusma bu sekilde devam edecek, misal;
A (ben) - Do not hesitate to do interrupt B (pc) - Okay, will take in to account! gibi
Sesimi bu sekilde taniyip yanit verebilecek bi program bilen arkadasin tavsiyesi olursa gercekten cok sevinirim.. Saygilar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme