Şimdi Ara

Sessiz 12cm egsoz fanı tavsiyesi CFM'i yüksek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haf922 aldım cooler masterın kendi 12cm'i çok sesli bana adam gibi bi fan önerirseniz sevinirim arkadaşlar.Sessiz ve etkili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banada lazım takip.
  • up.

• bildiğim sessiz ve doğru şekilde üfleme yapan ( sağa sola saçma sapan değilde düz ve etkili) akasa viper S flow var 12 cm; fiyatı 30-35 tl ve etkili bir fan gayette kuvvetli ve sessiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkopan

bildiğim sessiz ve doğru şekilde üfleme yapan ( sağa sola saçma sapan değilde düz ve etkili) akasa viper S flow var 12 cm; fiyatı 30-35 tl ve etkili bir fan gayette kuvvetli ve sessiz

hocam noctua alsam nasıldır acaba ?

• Banada 14cm lazim mümkünse vatandan. Takip...!

• quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

Banada 14cm lazim mümkünse vatandan. Takip...!

http://www.teknobiyotik.com/akasa-viper-r-14cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-fan-12-cm-yuva-uyumlu.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 cm sessiz kasa fanı
    geçen yıl açıldı
    120 mm sessiz fan önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Excision

quote:

Orijinalden alıntı: denizkopan

bildiğim sessiz ve doğru şekilde üfleme yapan ( sağa sola saçma sapan değilde düz ve etkili) akasa viper S flow var 12 cm; fiyatı 30-35 tl ve etkili bir fan gayette kuvvetli ve sessiz

hocam noctua alsam nasıldır acaba ?

noctua markasını hafife almak ya da göz ardı etmek kesinlikle saçmalık olur ama S flow kanat yapısı asıl işi bitiren konu çünkü s flow kanat yapısı havayı sağa sola saçma sapan dağıtmak yerine nokta atışı gibi bir alan üzerine verir; bu sayede daha kuvvetli bi hava akımı elde etmek mümkün oluyo cfm değeri akasanın viper s flow u = 110 hiç te yabana atılamayacak bi değer bu hemde 30-40 desibel ses aralığında yani fısıltı gibi birşey, herşey parasına göre ama çok para verip rezil olanlarını da forumda görmek mümkün,( bu akasanın fanının aynısının 14 cm lik olanı da vardı sanırım) karar sizin ama bütceniz varsa 30 tl ye bu fanı olmak sizi rahatsız etmeyecekse deneyin beğenmezeniz egzos fan yaparsınız ama bence iyi ve fiyat performans acısından son derece iyi bir ürün

• bende vardı önceden bitane viper kullanamadım sattım.
    şimdi 2-3 tane alayım diyorum corsair h100i de de kullanıcağım.noctua 50 tl pahalı gerçekten.
    viper alacağım o zaman teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Excision

bende vardı önceden bitane viper kullanamadım sattım.
    şimdi 2-3 tane alayım diyorum corsair h100i de de kullanıcağım.noctua 50 tl pahalı gerçekten.
    viper alacağım o zaman teşekkürler

hadi bakalım hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.