Şimdi Ara

SESSİZ amd kasa tavsiyesi?(maksimum 1550tl taksitle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar şu an kullandığım kasayı emekliye ayırmak isiyorum.
    bilgisayarım muthiş bir gürültüyle çalışıyor artık sesten bıktım diyebilirim.mümkün olduğunca sessiz bir kasa toplamak istiyorum.
    işlemci amd ram ise 4 veyahut 6 gb olmasını düşünüyorum.3d programramları ve oyun için alınacak renDer sürelerini kısaltmak için rami mümkün olduğunca yuksek tutmak istiyorum.
    tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.Sistem eksen bilgisyardan taksitle alınacak.şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walentino -- 30 Ocak 2011; 3:02:49 >

• AMD Phenom II X6 1055T, 2.8GHz, TurboCore 3.3GHz, Soket AM3, 6 Core, İşlemci 380tl
    MSI 870A-G54, Amd 870, Soket AM3, DDR3-2000, Anakart 184tl
    A-DATA Gaming Series, 8 GB Dual KIT, (2x4GB) DDR3-1600MHz, (Boxed) 190tl
    VTX Radeon HD6850, 1GB, GDDR5, 256 Bit, Ekran Kartı 345tl
    SILVERSTONE Precision (SST-PS03B-500), 500W tek rail 34a, USB, Ses, Siyah Kasa 208tl
    SAMSUNG Spinpoint (HD502HJ), 3.5inç, 500GB, SATA, Dahili Disk 83tl

THERMALTAKE Contac29 (CL-P0568), İşlemci Soğutucu 67tl
    AKASA AK-174BKT-B 120mm. Oto Devirli, Siyah, Kasa Fanı 17tl ( içeri hava üfleyecek )

1477tl toplam taksitli tutar eksenbilgisayar.

500gb daha hdd alıp raid0 yapabilirsiniz
  • 6850 DE hemfikiriz fakat bu modelin en sessiz markası nedir acaba?
  • GIGABYTE GV-R685OC-1GD HD6850

fanı sabitten oto devirli kısma alırsanız ses yok bende şu an gerçi sabittede yok %46 donuyor sabit

kart şu an 33 C %35 fanla donuyor kasadan ses sadece stok intel fanımdan geliyor
  • asus un 6850 kart incelemesi var dh ta onun ki hem sessiz hem iyi soğutuyor. İşlemci soğutucu ayrıyeten almanız gerekebilir. Amd kullanmadım ama kullanan arkadaşlar işlemci fanının çok ses çıkardığı kanaatinde. ssd almayıda düşünebilirsiniz. High power in psu larıda oldukça sessiz oluyor.
  • tavsiyelerinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.
    asus 6850 yi bende düşünmüştüm.işlemci soğutucusu alacağım kesinlikle zaten.
    rami 6gb yapacagım buyuk bı ıhtımalle
    fakat kasa konusunda hala kafam cok karısık.fiyaztı 1650 ye cekeceğim galiba
  • tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bulabilirseniz gelid tranquillo işlemci soğutcusu alın derim.
    ram i de dual channel 4gb alın yeterli gelecektir
    ram e o kadar fazla para yatırmayın Hı-Level in 4gb 1333mhz dual channel ları iyi 80 tl civarı
    ekran kartını bilmiyorum his in özel soğutması varmı ama varsa onu alın derim beni hep etkilemiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.