Şimdi Ara

Sessiz çalışan 600-700w arasi Güç Kaynagi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i7 4790k işlemcim ile kullanabilecegim, ilerde OC yapma ihtimalini de göz onunde bulunuarak kac W ve hangi marka güç kaynagi onerirsiniz ? Güc kaynaginin sessiz çalışması cok onemli. Tesekkürler. ( Ayrıca güc kaynagindan kablo cikiyor degil mi yani kablolar icinde geliyor daha once hic almadigim icin komik bir soru olabilir :) )

Forumdayaptigim incelemelere gore Corsair iyi gibi duruyor. Zalman z11 kasa ile kullancagim.

• Ekran kartı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Ekran kartı nedir?

Gtx660 hocam
  • duffann D kullanıcısına yanıt
    Ben cx600m kullanıyorum. Sizede önerebilirim

• Bu arada evet kablolar içinde geliyor

• Zalman güc kaynaklari icin ne düsünüyorsunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duffann

Zalman güc kaynaklari icin ne düsünüyorsunuz acaba ?

zorunlu kalmadıkça çok önermiyoruz

psu da

corsair, cooler master , ocz ( kapandı maalesef artık )

başkasına bakma

VS650W alabilirsin

• Corsair Cx600 alabilirsiniz haftasonu vatan bilgisayarda 281TL'ye düşen cx750 alabilirsiniz ben olsam haftasonu 281TL'ye cx750W alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

Corsair Cx600 alabilirsiniz haftasonu vatan bilgisayarda 281TL'ye düşen cx750 alabilirsiniz ben olsam haftasonu 281TL'ye cx750W alırım

peki hocam cx600 80lus cx600 güc kaynagi ile cx600 80 plus bronze moduler güc kaynagi arasindaki fark nedir acaba
  • quote:

quote:

Corsair Cx600 alabilirsiniz haftasonu vatan bilgisayarda 281TL'ye düşen cx750 alabilirsiniz ben olsam haftasonu 281TL'ye cx750W alırım

peki hocam cx600 80lus cx600 güc kaynagi ile cx600 80 plus bronze moduler güc kaynagi arasindaki fark nedir acaba

Modüler olanında kabloları takıp çıkarabilirsiniz yani kasa içinde kullanılmayan kabloları çıkarırsınız veya takarsınız
  • quote:

quote:

quote:

Modüler olanında kabloları takıp çıkarabilirsiniz yani kasa içinde kullanılmayan kabloları çıkarırsınız veya takarsınız

anladım hocam cok tesekkürler. Su anda da vatanda indirim var sanırım ama fiyat 281 degil 750 icin. Haftasonu düsmüyor diye biliyorum o fiyata ama yanılıyor olabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım hocam cok tesekkürler. Su anda da vatanda indirim var sanırım ama fiyat 281 degil 750 icin. Haftasonu düsmüyor diye biliyorum o fiyata ama yanılıyor olabilirim.

Haftasonu fiyatlar düşüyor genelde zaten fiyatları inventus ile aynı gidiyor genelde

cx750W 282TL inventus'da

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5374

• duffann D kullanıcısına yanıt
    selamlar zalman güç kaynağı olarak çok popüler değil forumda ben z11 plusla zm600-glx modelini kullanıyorum (fx 6300 + 7850) sessizlik açısından gayet memnunum z11 plusın fanlarının kalitesizliğine karşın psu çok sessiz.
  • xilence 800w çok sessiz ve ucuz
  • Hocam PSU üretimi konusunda en uzman ve kaliteli firma Seasonic'dir. Kendi kullandığım şu güç kaynağını öneririm gönül rahatlığıyla. O kadar sessiz ki fanının bozuk olduğunu düşünebilirsiniz çalışırken:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-guc-kaynagi.html
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5504

kendimde kullanıyorum biraz fazla büyük o yönden kötüdür fakat ses seviyesi filan güzel sistem seviyesinin altında bir sesi var 5 yılda garanti

üstteki arkadaşın öneriside harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 19 Temmuz 2014; 15:33:01 >
  • Psu konusunda ülkemizde satılan psular arasında en kralı seasonic markasıdır, piyasadaki birçok psu markasına psu üretiminide seasonic yapar.

Bütçeniz müsaitse seasonic X 750 watt modelini alabilirsiniz. İleriye dönük hem oc hem ekran kartı yükseltme yaptığınızda size yetecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Temmuz 2014; 15:43:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.