kasamda çıt yok zira zalman noise killer powersupply pasif cpu ekran kartı sessiz fanlar falan filan
benim sorunum dvd writer asus 1608 p alet uçak gibi özelikle dvd olmadığı zamanlarda direkt cd den mp3 dinlemek yada audio cd dinlemek kendi yarattığı ıslıksı rüzgar fonuyla beraber oluyor
Bu aletin sesini nasıl keseriz cihazı söktüm ve topladım içine birşeyler tıkmak pek mümkün gözükmüyor etrafına bişi mi sarsak ?? ön kapağı ne yapacağız
Yada Pioneer DVR-R100 R-610 MU Alsam 15 db ses Ama türkiyede yok pioneerin distributörü kim ??? bilen var mı
Lg nin asusa göre daha sessiz olduğu söyleniyor doğrumu hangi modeli
Pioneer kadar sessiz olduğu pek ummuyorum bu arada
ben de philips gayet sessiz tavsiye ederim
bende hem asus hem de samsung dvd writer var. bence baya bi sessiz asusa göre samsung.
Banq 1640 sesiz olduğu söyleniyor. Türkiye için daha yeni bir ürün. Test sonuçları çok iyi şimdilik. Çok iyi demek için daha çok medya ile test yapmak lazım.
philips light scribe serisini tek geçerim
Samsung VEYA PHILIPS SESSİZ TAVSİYE EDERİM
NEC DVD Writer Sony veya PLEXTOR daha iyi gayet sessiz geçerim yeter
gercek sessizlik istiyorsaniz
cdbremse programini kurun
boylece dvd/cd nin hizini ayarlayabiliyosunuz
misal max cd okuma hizi 52 olan bi aygitiniz var, bunu 16x diye sinirliyorsunuz ve sabit 16x de okuyor (ic bolgeyi de dis bolgeyi de) constant angular velocity, constant linear velocity secenekleri de aygit ozelliklerine gore cikiyor
ayni sekilde dvd icin de ayarlama yapabiliyorsnz ve uzun sureli kullanimlarda cok ise yariyor, hem gurultu olmuyor hem elinizdeki medya isinmiyor ..