Şimdi Ara

Sessiz fan için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasamda kullanmak üzere 3 adet 120x120x25(max) ebatlarında ve 4 adet 80x80 ebatlarında sessiz çalışan fana ihtiyacım var. Gürültü seviyesi mümkün olduğunca az olmalı. Bu konuda çok hassasım ve bilgisayarım 7/24 açık oluyor. Kendi yaptığım PWM fan kontrolcüm var zaten 2 pin 4 pin hiç farketmez. Fanlardan birisini Cooler Master Hyper 212Evo da push-pull bağlantı için kullanacağım. Birisi güç kaynağımda, diğeri ise kasa içi sikülasyon için olacak. Ledli olursa daha iyi olur ama ledsizi de olabilir. Sonradan ben takarım. 80x80 fanların ikisini yan kapağa, birini ekran kartıma, diğerini ise tavandaki egzost kısmına takacağım. 2 pin olsa da olur-maliyet düşer. Ancak dediğim gibi kesinlikle sessiz olmalı. Fiyatı uygun olursa hemen alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Arkadaşlar kasamda kullanmak üzere 3 adet 120x120x25(max) ebatlarında ve 4 adet 80x80 ebatlarında sessiz çalışan fana ihtiyacım var. Gürültü seviyesi mümkün olduğunca az olmalı. Bu konuda çok hassasım ve bilgisayarım 7/24 açık oluyor. Kendi yaptığım PWM fan kontrolcüm var zaten 2 pin 4 pin hiç farketmez. Fanlardan birisini Cooler Master Hyper 212Evo da push-pull bağlantı için kullanacağım. Birisi güç kaynağımda, diğeri ise kasa içi sikülasyon için olacak. Ledli olursa daha iyi olur ama ledsizi de olabilir. Sonradan ben takarım. 80x80 fanların ikisini yan kapağa, birini ekran kartıma, diğerini ise tavandaki egzost kısmına takacağım. 2 pin olsa da olur-maliyet düşer. Ancak dediğim gibi kesinlikle sessiz olmalı. Fiyatı uygun olursa hemen alacağım.

Bulunsun banada lazım benim kartada coil whine var heralde sende olsa kafayi yerdin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

quote:

Arkadaşlar kasamda kullanmak üzere 3 adet 120x120x25(max) ebatlarında ve 4 adet 80x80 ebatlarında sessiz çalışan fana ihtiyacım var. Gürültü seviyesi mümkün olduğunca az olmalı. Bu konuda çok hassasım ve bilgisayarım 7/24 açık oluyor. Kendi yaptığım PWM fan kontrolcüm var zaten 2 pin 4 pin hiç farketmez. Fanlardan birisini Cooler Master Hyper 212Evo da push-pull bağlantı için kullanacağım. Birisi güç kaynağımda, diğeri ise kasa içi sikülasyon için olacak. Ledli olursa daha iyi olur ama ledsizi de olabilir. Sonradan ben takarım. 80x80 fanların ikisini yan kapağa, birini ekran kartıma, diğerini ise tavandaki egzost kısmına takacağım. 2 pin olsa da olur-maliyet düşer. Ancak dediğim gibi kesinlikle sessiz olmalı. Fiyatı uygun olursa hemen alacağım.

Bulunsun banada lazım benim kartada coil whine var heralde sende olsa kafayi yerdin

Merhaba,

Eğer CM fanlarınızdan memnunsanız bu 2 fan modelimizi düşünebilirsiniz.

http://www.gold.com.tr/cooler-master-blade-master-120mm-hiz-kontrollu-pwm-kasa-fani-r4-bmbs-20pk-r0_u

http://www.gold.com.tr/cooler-master-blade-master-80mm-hiz-kontrollu-pwm-kasa-fani-r4-bm8s-30pk-r0_u

• quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

quote:

Merhaba,

Eğer CM fanlarınızdan memnunsanız bu 2 fan modelimizi düşünebilirsiniz.

http://www.gold.com.tr/cooler-master-blade-master-120mm-hiz-kontrollu-pwm-kasa-fani-r4-bmbs-20pk-r0_u

http://www.gold.com.tr/cooler-master-blade-master-80mm-hiz-kontrollu-pwm-kasa-fani-r4-bm8s-30pk-r0_u

Memnunum ama fiyatı tuzlu olduğu için düşünmüyorum. Şahsi gürüşüm o fiyata o ürünleri alacağıma 2-3 adet normal fan alıp düşük devirde kasa içinde kullanmak daha mantıklı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.